diy lagring bröst

diy lagring bröst

Lagring kistor är ett klassiskt sätt att lagra dina filtar och andra sängkläder . En attraktiv lagring bröst kommer att komplettera ditt hem. Lagring kistor är oftast gjorda av cederträ eftersom det har en vacker säd , en behaglig doft och naturligt avskräcker nattfjärilar och andra insekter. En lagring bröstet består av en låda med lock , vanligtvis med gångjärn . Utformningen kan vara så komplicerade eller enkelt som du önskar för att passa ditt hem stil

Du behöver : .
2 ceder styrelser , 1-av -24-genom -36-tums
. Måttband.
2 ceder styrelser , 1-av -18-genom -24-tums .
Box , spola trim träskruvar .
Skruva pistol.
2 ceder styrelser , 1-av -20-genom -36-tum .
32- tums piano gångjärn , med skruvar .
2 möbeltassar .
Trä kitt.
Spackelspade.
Sandpapper , fin-grus .
Klart slut.
Poly borste .


1 .
Placera 1- av -24-genom -36-tums skivor med 1- av -36-tums platt kanterna på en arbetsyta så att de är parallella med varandra och 18 inches isär . Dessa är de fram-och baksidan av bröstet .
2 .
in 1- av -18-genom -24-tums skivor mellan ändarna på fram-och baksidan för att bilda en rektangel . Den 1-av -18-tums sidor kanter bör vara plana på arbetsytan . Dessa är de slut .
3 .
Drive spola trim träskruvar var 3 till 6 inches genom fram-och baksidan i kanterna av ändarna längs lederna med en skruv pistol .

4 .
Justera en 1-av -20-genom -36-tum över den övre kanten av den rektangulära församlingen. Detta är undersidan av bröstet . Kör spola trim skruvar var 3 till 6 inches runt kanterna på botten i fram-och baksidan och slutar i församlingen .
5 .
Vänd församlingen över så att botten är platt på en arbetsyta . Rikta in återstående 1-av -20-genom -36-tums ombord på uppsättningen så att kanterna är parallella. Detta är locket .
6 .
Håll locket i öppet läge och centrum piano gångjärn på leden mellan bakkant på locket och inuti baksidan av lagring bröstet . Kör de medföljande skruvarna genom hålen i gångjärnet på baksidan kanten på locket och inuti baksidan av lagring bröstet med en skruv pistol .
7 .
Följ en filt till de främre hörnen på undersidan av locket.
8 .
Fyll skruvhålen med trä kitt med bladet på en spackel . Låt kitt torka och slipa jämnt med ytan av trä med fina slippapper .
9 .
Applicera en klar yta på utsidan av lagring bröstet . Lämna insidan naturligt att låta den naturliga doften av cederträ för att avskräcka mal och andra olägenheter buggar .

tips och varningar


 • Rista ett mönster i den främre sidan av lagring stammen för att lägga till traditionella detalj i projektet .
 • Använd skyddsglasögon vid träbearbetning.


 • Relaterade artiklar


  Sanibel Beach andelslägenhet uthyrning
  förteckning över typer av sängar
  hur du ställa en tabell matsal
  verktyg för att bygga stockhyllorna
  hur man köper showroom möbler för mindre
  gör det själv björk letar night stands
  hur man bygger en stor säng storlek plattform
  Hazmat efterlevnad
  Hur gör jag monterar shermag sängar ?
  hur man installerar en vattensäng