rätt barstol höjd

rätt barstol höjd

Barstolar är ett viktigt komplement till alla hus med en räknare bar . Avföringen låta dina gäster att sitta bekvämt medan du förbereder dem drycker och bjuder dem på historier . Barstolar kommer bara vara bekvämt för dina gäster om de är i rätt höjd , dock . Om de är för hög , kommer det inte finnas utrymme för dina gäster " ben . Om avföringen är för låga , kommer gästerna att nå upp till baren . Vid köp barstolar , mäta ordentligt för att få rätt höjd

Du behöver :
måttband.


1 .
Mät avståndet från golvet till undersidan av din bar 's disk . Vanligtvis baren kommer att ha en läpp som hänger ut några inches från basen . Mät på undersidan av denna läpp . Skriv avståndet ner .
2 .
Subtrahera 12 inches från den sträcka du skrev ner . Detta kommer att ge dig den optimala höjden för sätet del av din barstol . Till exempel , om avståndet mellan din bar och golvet är 36 inches , ska du köpa en barstol med sits inte är högre än 24 inches .
3 .
Mät önskad barstol genom att placera barstol på golvet och hitta avståndet från golvet till toppen av sätet delen av avföring . Om det matchar din optimala höjd , har du din barstol .
4 .
Testa dina barstolar . Placera barstolar framför din bar och har flera personer sitter i dem . Se till att alla sitter bekvämt . Om avföringen inte riktigt passar , lägga till eller dra ifrån ett par inches från din önskad höjd

tips och varningar


 • Mät din bar tre gånger . en gång på varje ände och en gång i mitten . Detta kommer att låta dig veta om din antingen din bar eller golvet inte är rakt . Om mätningarna är olika , kan du kompensera genom att köpa stolar i olika höjder .


 • Relaterade artiklar


  Hur gör jag klä rullad kuddar ?
  hur man gör en korsett bälte
  hur ska rulla sängar konstruerad?
  hur reparera en reva i en skinnsoffa
  Så lägger du en värmare för en vattensäng
  hur man konstruerar en predikstol för en kyrka
  diy förvaringsmöbler
  hur man gör en trä förvaringslåda
  hur man gör en står för " guitar hero "
  hur man gör en stol mindre vinglig