Hur gör jag arch top dörrar köksskåp ?

Hur gör jag arch top dörrar köksskåp ?

Skära ett valv skåp dörr är en enkel process som alla husägare kan åstadkomma med ett snöre , penna , sticksåg och en avslutande spik . Inte bara denna lägga till en anpassad titt i köket , lägger det också värde till huset . Processen tar bara några minuter efter den ursprungliga mätningarna . Om du gör detta för att skåpsdörrar som redan finns , måste du passa dörröppningen , vilket är lika enkelt som att gå på hem affären och köpte två rundade bågen hörn

Du behöver : .
Stjärnskruvmejsel.
Måttband.
Efterbehandling spik.
Penna.
String.
Jigsaw.
Välvda hörn avsnitt .
Lim ( Valfritt , behöver du bara dessa om du lägger till hörnet stycken) .
Efterbehandling naglar ( Valfritt , behöver du bara dessa om du lägger till hörnet stycken) .
Liten hammare .


1 .
bort dörrarna från skåpet . Använd Phillips skruvmejsel . Du kan lämna gångjärn på dörren .
2 .
Mät bredden på dörren . Dela mätningen i hälften . Till exempel , om dörren är 18 inches bred , dividera med två och detta kommer att ge dig 9 inches . Detta är halvvägs mellan båda kanterna av dörren . Från toppen centrum, mått ned hälften av bredden på skåpet igen . I vårt exempel skulle det vara 9 inches ned , liksom . Detta är mittpunkten som du ska använda för att göra bågen .
3 .
Kör spiken i dörren på baksidan för att inte lämna ett hål på utsidan . Bara köra spiken i tills den är fast . Knyt snöret till spik . Knyt penna för att strängen i slutet på samma avstånd som hälften av dörrens bredd . Tänk om dörren är 18 inches bred , skulle du knyter pennan på strängen 9 inches från dörren .
4 .
Mark bågen längst upp . Detta görs genom att starta i ena änden av dörren och flytta pennan över hela baksidan av dörren hålla strängen tight . Detta ger dig en perfekt båge .
5 .
Skär längs linjen med sticksågen . Om du använder en fyrkantig skåp , måste du limma två bågen bitar i hörnen . Detta kommer att ge dörren ett professionellt utseende.


Relaterade artiklar


hur man bygger ett kaptenens sängram
hur snabbt reparera en luftmadrass
Var kan man köpa tröst vila madrass ?
hur man bygger en tre skåp låda fil
hur till låsa upp en kista körfält ceder
hur man gör en enkel trä bänk
Vad är sjunka nät för ?
Hur gör jag en bädd för fyra barn ?
hur man tillbaka ett lutande paraply eller Sunbrella
hur du monterar en Doral barn släde säng