Hur man väljer en arbetsstol

Hur man väljer en arbetsstol

Långa timmar som tillbringas sittande i uppgift stolar vid bänkar få tröttande . Ergonomi hänvisar till vetenskapen till att göra arbetsplatsen mer arbetstagaren vänlig att eliminera förslitningsskador och lång sikt funktionshinder . Du kan ansöka ergonomiska principer vid val av arbetsstol

Du behöver : .
Tyg penna
. Tickande tyg .
Nonsew textillim .
Måttband (tillval).
Sax.


1 .
Välj en stol för att matcha den typ av arbete du när vid skrivbordet . Klassificera din stol och skrivbord användning , och köpa en stol utrustad för denna typ av arbete . Till exempel , om du utför ljus , kontorsarbete och är upp och ner ofta , utan att du behöver vara rörlig sittande , behöver du inte en verkställande eller tung användning ordförande.
2 .

Välj en stol som passar din ram . Kontrollera att du har gott om vardagsrummet i stolsitsen .
3 .
Testa ordförande. Sitt ner i den med höfterna och ryggen mot ryggstödet . Antag en rät sittande arbetsställning med fötterna höftbredd och platt på golvet . Höja och sänka stolen tills stolen nivå motsvarar längden på dina underben , och fötterna vila plant och bekvämt på golvet .
4 .
Placera båda armarna på armstöden . Ta del av hur stolen rygg och sits passa din kropps konturer . Kallelse där den främre kanten på sätet uppfyller ryggen på benen , och huruvida det är bekvämt . Kontrollera att framkanten på stolen inte hindra blodflödet vid böj knäna mot underbenen .
5 .
inte köper stolen om du känner obehag i nedre ben och fötter , även efter att du har den anpassas till rätt höjd . Detta kan peka på en framkant sätet som är för hårt och för högt. Undvik dessa stolar eftersom denna design fel hindrar tillräckligt blodflöde till dina underben och fötter .
6 .
tillkännagivande om inte baksidan av stolen passar din rygg korrekt eller ej . Känner för något obehagligt utbuktningar i nedre ryggen . Se till att mitten och övre delen av ryggen din möta och montera på baksidan av stolen när du sitter rakt .
7 .
Notera om armstöden möta dina armbågar bekvämt vila dem . Är de för högt eller lågt ? Sitt i ett par minuter , bara för att få känna av stolen . Gå igenom hela proceduren av vad du normalt gör i stolen medan vid skrivbordet . Kontrollera den totala komforten .

tips och varningar


 • Se till tippmekanism av stolen är en enda pjäs som stabilt är ansluten till stolen .


 • Relaterade artiklar


  typer av madrasser för skandinaviska slat sängar
  hur man bevarar bambumöbler
  hur man bygger en enkel trä sängram
  hur fläcken och ta hand om furumöbler
  hur man gör en suzetta bänk
  Hur konvertera en underskåp till en ö med ben
  vad man ska använda istället för låda fjädrar
  hur man bygger ett kaptenens sängram
  hur du gör din egen katalytisk doft lampa
  svivel pall monteringsanvisning