Syftet med nedersta lådan i ett skåp Hoosier

Syftet med nedersta lådan i ett skåp Hoosier

Hoosier Skåpen är ett stycke historia , som går tillbaka till tidigt 1900-tal . Ursprungligen konstruerades i Indiana , det är hur dessa köksluckor fått sina namn . Hoosiers gjordes för att vara en one-stop köket station där en kvinna hade allt hon behövde för att baka på hennes fingertoppar

Du behöver : .
Fabric penna
Tickande tyg.
Nonsew textillim .
Måttband (tillval ).
Sax.

Historia

De flesta kök i början 20th century var inte utrustade med skåp . Hoosiers har utvecklats till hus kryddor , mjöl , socker och köksredskap alla på ett ställe . De omfattade en bänk arbetsyta . Av 1920-talet , kom de flesta hus är utrustade med inbyggda skåp , vilket gör Hoosiers mindre nödvändigt . De är fortfarande eftertraktade idag som antikt kök och matsal tillbehör rum .

Delar

Hoosiers är konstruerade med tre grundläggande delar . Den övre delen är ett grunt utrymme bostäder flera små avdelningar med dörrar och ett större med en roll- top-kapsyl . Basen avsnitt har vanligtvis en stor avdelning med en slide-out hylla och några mindre lådor . Den övre och den undre är förbundna med metall kanaler som styr den glidande bänk för att förstora arbetsytan .

Syftet med nedersta lådan

Den nedersta lådan på Hoosier Utrustningen är avsedd för lagring . Bakning köksredskap , kastruller och andra föremål matlagning kan lagras där .


Relaterade artiklar


hur man sätter hönsnät i ett skåp dörr
hur man återuppliva gamla möbler
madrass brand- lagar
hur man gör en inomhus bänk
exotiskt trä färger
Hur gör jag kvarn steg Mesquite trä för steg ?
hur man fixar nick i skinn
hur man bygger vägg bokhyllor
hur man installerar skåpsdörrar att glida in i ett nöjescentrum
hur man bygger en egen ved sänggavel