åtgärder för att göra en trä pall

åtgärder för att göra en trä pall

Den långa tradition av träbearbetningsmaskiner har skapat många användbara saker under århundradena , från möbler till vapen till verktyg , av vilka många fortfarande som byggs idag . En enkel pall är ett perfekt exempel : det här ganska anspråkslösa möbel kan användas antingen som en dekorativ pjäs eller kan tjäna en användbar funktion . Oavsett vad ditt syfte med några några kunnande , gör din egen ved pall kan ge en bra produkt

Du behöver : .
1 kartong 1-av-10 inches , 10 inches lång
4 trä bitar 4-gånger-4 inches , 10 inches lång .
80-slippapper.
220-slippapper.
Elektrisk skruvdragare /borrmaskin .
Kartong med träskruvar.
Trälim.
4 trä ribbor , 8 inches lång .
Färg, bets eller klarlack.
Trä kitt .


1 .
Sand de 10 tum -by-10 tum ombord ( den rektangulära sits) till en smidig glans , först med 80 korn att ta bort grader och splitter följt av 220 korn . Blåsa bort eventuellt damm sand . Ställ åt sidan .
2 .
Sand var och en av de fyra 4-gånger-4 cm bitar om det behövs . Annars ska du stolen tvärsnitt över att möta undersidan . Turn en 4-gånger-4- tums pjäs på sin sida och placera slutet vertikalt i ett hörn av sätet , spår runt basen av pjäsen och anger korrekt ben placering . Upprepa för de tre återstående hörnen för att staka ut platsen för alla fyra benen avföring .
3 .
ståndpunkt ett av benen på plats på stolens undersida och borra genom taket på sätet , till toppen av benet, för att säkra benet på plats . Använda två till tre skruvarna för att skapa en säker fog. Upprepa för de återstående tre ben . Placera en liten droppe trälim runt benet /stolen gemensamt för att skapa ytterligare stabilitet .
4 .
Skruva varje 8 tum bit runt insidan ytterkanten av ben , skruva från utsidan av ben på insidan trä lister . Detta hjälper till att lägga ännu mer styrka och stabilitet. Applicera en liten bit av trä spackla över den exponerade skruvskallarna att dölja dem . Måla , bets eller klarlack hela den avföring innan du använder .


Relaterade artiklar


hur man gör sänggavlar av plast staket
samtida uteplats idéer
dvd rack idéer
diy L-formade databord
typer av plantskola segelflygplan
tyg krav för att klä en Camelback soffa
hur man väljer viktorianska möbler
typer av väggelement
DIY : studio skrivbord
hur till göra min egen fåtölj överdrag