det genomsnittliga hushållet flyttar vikt för en 4 - sovrum

det genomsnittliga hushållet flyttar vikt för en 4 - sovrum

När du bor i ett stort hus är det lätt att samla kopiösa mängder av möbler , böcker och krimskrams för att fylla utrymmet . Men när det är dags att packa ihop allt och flytta den till en ny plats , bidrar allt du har samlat under åren för att den rörliga vikt , och därför kan din flyttkostnader

Beräknad Flytta Vikt

Många olika företag erbjuder vikt listor på sina webbplatser, och diagram ofta lämna liknande information. BoxQuest , Cross Country Flyttning och lagring , och ABS Movers är alla överens om att vikten utbudet av fyra sovrum hus är 7. 000 till 10. 000 pounds . Men hävdar ett diagram på Moving Max Mover katalog webbplats att flytta vikten av en fyra sovrum Huset med tillhörigheter av två vuxna och två barn kommer att 11,200 pounds . Corrigan Flytta Systems ger ett viktintervall på 10. 000 till 12 , 000 pounds .

Varierande Beräkningar

Det finns en stor anledning till att flytta företag inte kan enas om en specifik vikt för ett fyra sovrum hus . Varje hus har en annan kvadratmeter , och den mer kvadratmeter utrymme du har , desto mer möbler och tillhörigheter du kommer sannolikt att äga . En genomsnittlig fyra sovrum hus kan variera från 1. 200 kvadratmeter till 4000 kvadratmeter i storlek .

Varför flytta Vikt Matters

Enligt MoveSource rörliga kostnaden kalkylator , flyttar 2000 pounds till en stad 200 miles away kostar $ 1. 283 . Men flyttar 10,000 pounds samma avstånd kostar $ 4. 036 . Minska dina rörliga vikt genom att sälja eller donera stora objekt kan betyda stora besparingar.


Relaterade artiklar


hur man bygger ett fotstöd
idéer för att skydda ett bord av trä
Hur man sköter om Tempur- madrasser
typer av madrass tyg
Hur åtgärdar jag ett svälla i min luftmadrass ?
1930-talsstil soffor
hur man gör en bambu bar
hur man gör en trä stativ
hur man låsa en skrivbordslåda utan nyckel
vad är en traditionell soffa ?