hur man bygger en station hörn dator med PVC-rör

hur man bygger en station hörn dator med PVC-rör

Tillverkas hörnet dator stationer kan bli kostsamt . Bygga ett hörn dator station av PVC-rör erbjuder en billigare metod än att bygga en i trä . Ersätta PVC-rör för trä betyder inte att du offrar struktur . Resultatet är en kraftig och funktionell möbel . Många anslutningar i PVC tillåta en person att vända och placera röret i många olika riktningar . Att flexibilitet kan tillåta ett byggföretag att bygga en station hörn dator på halva tiden det skulle ta att mäta och sågat virke.

Du behöver:
Måttband
. Saw.
10 CPVC 3-vägs "L " -kontakter .
2 CPVC kors kontakter .
12 CPVC 4-vägs "LT " kontakter .
1 CPVC armbåge .
11 CPVC rör 2 fot 4 inches lång .
16 CPVC rör 1 fot långa .
16 CPVC rör 2 meter lång .
3/4-inch MDF .
PVC-rör cement .


1 .
Ansök PVC-rör cement på insidan av varje öppning på kontakterna innan du sätter röret . Röret glider sedan in i öppningen i kontakten . När torkad, cement kommer att hålla det på plats permanent . Gör detta med alla anslutningar och rör .
2 .
Sätt i två 2-meter lång CPVC rören i två öppningar för en 3-vägs " L " -kontakten , kommer alla två öppningar utgör en 90 graders vinkel. Alla rör glida in kontakterna på samma sätt .
3 .
Anslut en 4-vägs "LT " i slutet av båda rören . Kontakten ska fästas så en annan pipa kan infogas för att skapa en rak linje .
4 .
in en 1 fot CPVC röret i andra änden av både " LT " kontakter . Detta bör nu ha skapat ett längre 90 graders vinkel.
5 .
Upprepa steg 2 och 3. Placera en 3-vägs " L " på slutet av den sista 1 fot CPVC rör , på båda sidor . Sätt en 2 fot bit PVC-rör i båda 3 -vägs "L " -kontakter . Vänd rören så de är vända mot varandra. Det ska nu finnas tre vinklar , och ser ut som en delvis färdig diamant .
6 .
Bifoga en annan 3-vägs "L " på båda sidorna av dessa rör . Vrid kontakten så det finns en annan vinkel som bildas . Denna vinkel bör göra annat rör att springa i samma riktning som rören i steg 1. Du bör ha en form som liknar en oavslutad 2- dimensionella "V ".
7 .
Sätt en 1 fot bit PVC-rör i kontakten . Du bör nu kunna räkna sex vinklar , och den bör likna ett 2D "V" . Bifoga en 4-vägs " LT "anslutningen till slutet av båda rören . Placera kontakten så en annan pipa kommer att köra rakt .
8 .
Sätt en 1 fot bit PVC-rör i kontakten . Bifoga ett kors -kontakt till slutet . Båda sidor av ramen bör komma samman och bildar en färdig 2D "L " form . Detta är grunden för datorn stationen .
9 .
Sätt en 2-mul -4-tums bit PVC-rör i varje tillgänglig kontakten på basen . Varje 2-mul -4-tums pipa bör införas vertikala .
10 .
Sätt en 2 fot bit PVC-rör i varje tillgänglig kontakt som är horisontell .
11 .
Upprepa steg 1-7 .
12 .
Fäst den översta ramen till botten ramen. Rikta in och sätt den vertikala ledningar i kontakterna på översta ramen .
13 .
Mät och kapa två bitar 3/4-inch MDF-board för att passa över toppen av skrivbordet . En mätning bör 54 inches med 30 inches , den andra 78 inches med 30 inches .


Relaterade artiklar


alternativ till vanliga madrasser
hur man bygger en schäslong från grunden
hur reparera en trädgård stol
hur du tar bort en madrass
hur man hälla kåda på en bordsskiva
DIY : utomhus ceder uteplats bord
hur benen sand bord
hur man demonterar en skrivbordsstol
hur du installerar en inbyggd bokhylla
Hur gör jag klä rullad kuddar ?