hur man gör en drömhus online på skoj

hur man gör en drömhus online på skoj

Om du har ambitioner att köpa eller bygga ditt eget drömhus en dag kan du börja göra din dröm till verklighet genom att skapa en modell hus med hjälp av online- verktyg . Vissa är enkla program , ett är faktiskt ett spel . Även om du inte är redo att ringa en arkitekt eller byggare ännu, kan du leka med dessa verktyg för skojs skull och spara bilderna till en annan dag
1 .
Autodesk Homestyler kan du bygga ditt hus direkt från din webbläsare med dra -och- släpp -verktyg . Välj allt från dina golv till dina väggar . Du kan också lägga märkesvaror till ditt drömhem planlösning . När du är klar lägger rum och möbler , kolla huset i 3D och sedan dela den med dina vänner via sociala medier eller e-post .
2 .
Second Life är ett onlinespel som simulerar en verklig situation . Du måste köpa mark och sedan använda spelets hem-byggnad och verktyg för att skapa för att uttrycka det på plats . Köp möbler och placera den där du vill i hemmet . Du kan också få en gratis hus och möbler i Second Life " Freebies " område .
3 .
FloorPlanner är en programvara som är fritt tillgänglig för personligt bruk om du använder det för skojs skull . Skapa ett konto och börjar eller använd demo att testa verktyget . Välj en planritning eller lägga till egna rum och sedan börja lägga till element för att bygga ditt hus . Du kan lägga till strukturella element, såsom trappor , handfat , väggar och även en hiss . Välj bland en mängd av dörrar och fönster samt möbler , föremål trädgård och val golv . Se huset i 3D och spara din plan för ditt online -konto för framtida referens.


Relaterade artiklar


kreativa sätt att dekorera trä bord med decoupage collage
hur man dumpa en gammal tv i Indiana
förvaring av livsmedel idéer när du inte har ett skafferi
alternativ till fåtölj stol
skinnsoffa rengöringsprodukter
hur man utformar en träbänk
hur man bygger egna bokhyllor
Hur gör jag en räknare bar från trägolv ?
billiga soffbord idéer
hur man bygger en bokhylla med skåp