hur man håller ett glas bord glider

hur man håller ett glas bord glider

Problemet med ett glas bordsskiva är att den kan glida eller flytta runt kanterna på bordet . Detta gäller särskilt för bordsskivor som inte har ett bord kant för att hålla dem på plats . Det finns två enkla metoder för att hålla en bordsskiva från att glida runt på toppen av tabellen . Du kan använda antingen kände bitar eller sidfötter gummi för att hålla glaset på plats på bordet

Du behöver : .
Felt
Sax.
Gummi sidfötter .
Glas bord.
Silikon lim.
Tabell.
Pappershanddukar.
Rengöringsmedel för glas.
Måttband.
Torka bort markering .


1 .
Sök ditt hem för material som kan arbeta för att hålla glaset bordet på plats . Filt , silikon lim och gummi sidfötter allt fungerar bra på att hålla toppar glasbord på plats . Gummi sidfötter säljs i de flesta affärer hem leverans och är utformad för att hålla toppar glasbord på plats . Filt och silikon lim arbeta tillsammans för att skapa en nonmovable glasytan .
2 .
bort glaset från bordet . Rengör bordet och glaset med fönsterputsmedel och pappershanddukar för att ta bort mat smulor , fingeravtryck och annan smuts .
3 .
Mät avståndet från kanten av bordet till det område där den vilar på toppen av tabellen . Markera detta på glaset bordsskivan med en torr radera markör . Du vill att de märkningar innan du ställer filt eller sidfötter i stället för en mer exakt justering .
4 .
Skär en liten bit filt till omkring u00BC av en tum i ett kvadrat eller cirkel form . Skär tre av samma storlek bitar från filt . Eller välja att använda gummi sidfötter i stället. Vanligtvis de är rätt storlek direkt ur behållaren de kommer in
5 .
Limma kände stycken eller sidfötter gummi till kanterna på bordet där glasöverdel vila . Låt limmet torka i cirka en timme .
6 .
Lägg till en liten pärla av lim till toppen av filt stycken eller sidfötter gummi som limmas på bordskanten .

7 .
Lägg bordsskivan på toppen av tabellen . Se till att anpassa märken du gjorde med den torra radera markören på bordsskivan med hörnen på tabellen . Du vill inte behöva flytta bordsskivan runt, eftersom detta kommer att smetas limmet och göra glasytan ser stökigt . Låt limmet torka i två timmar innan du använder tabellen .


Relaterade artiklar


hur man gör en dator skrivbord ur arkivskåpet
ladderback stol historia
hur man bygger möbler med handen plan
hur man rengör möbler i körsbärsträ
hur reparera en utomhus stol
hur man installerar en vattensäng
steg i att göra en liten träbord
chiffarobe definition
läder färg för soffor
hur du döljer en madrass i ett skåp