hur man klä sleeper soffor

hur man klä sleeper soffor

En mjuk bäddsoffa erbjuder komfort efter en lång hård dag , plus att det ger en extra plats för gäster att sova . Men om din soffa är inte längre inbjudande , kanske den behöver en uppgradering . Reupholstering en bäddsoffa är ett kostnadseffektivt sätt att lägga komfort till din soffa och lägga till en personlig touch på möbler också. Det kan också vara lite utmanande eftersom sliprar använda mer tyg än vanliga soffor

Du behöver : .
Kamera
Sax.
Tång.
Måttband.
Klammerurtagare.
Möbler fyllning (tillval ).
Hammare och spik.
Klädsel stift.
Lim.


1 .
Ta bilder av din bäddsoffa att använda som referenser när det är dags att sätta ihop det igen. Fotografera den från alla vinklar.
2 .
Mät befintliga soffan draperi med måttband . Mät soffan längd , bredd och djup för att du har massor av tyg .
3 .
Köp din tyg , lägga ungefär en fot mätningar för att möjliggöra fållar och sömmar . Välj tyg färger och texturer som beroende på om du vill att soffan ska pulserande eller lugnande . Om du tänker låta husdjur på din reupholstered soffa , använda tyg som tål slitage av djur .
4 .
Ta bort den gamla soffan tyget genom att försiktigt riva tillbaka det. Använd en klammerborttagaren vid behov. Använd sax försiktigt skära av eller koppla bort tyg portioner som är limmade . Behåll blixtlås , om någon , på den gamla tyget .
5 .
Kontrollera fyllningen av soffan . Om det är mjukt och intakt , behålla det , annars byt ut den . Placera fyllningen med hammare och spik eller stift klädsel .
6 .
Skär nytt tyg med en sax använder den gamla tyget som guide . Tillräckligt med marginal för att rymma nålning tyget till soffan . Använd symaskinen att sy blixtlås till den nya tyget , vägledda av den gamla tyget .
7 .
Täck soffa med nytt tyg . Använd fotografiet som ett av stift eller limma tyget rätt på önskad plats . Klipp några extra tyg . Vik sedan ihop den stoppade soffan för att se till att det är funktionellt.

tips och varningar


 • Använd möbeltyger eftersom sovvagn soffor måste tåla slitage .


 • Relaterade artiklar


  hur reparera vatten ringar på en ek bordsskiva
  hur man klä möbler matsal stolar
  hur man byter ett tak på en utomhus swing
  dvd rack idéer
  hur man kan återställa en röd ceder bröst
  Hur gör jag bidra möbler till välgörenhet i Chicago?
  hur du tar bort märken magnet nackskinnet från ett kylskåp
  Hur man sköter om brand gropar med hyllor av keramik
  hemlagad kung sänggavel
  användningsområden för gamla möbler