hur man skyddar trä utemöbler i trä - tråkiga insekter

hur man skyddar trä utemöbler i trä - tråkiga insekter

Om du har trä utemöbler , vidta särskilda åtgärder för att se till att den är skyddad från vissa insekter, som älskar att äta trä . Tre arter av skalbaggar-Powderpost Skalbaggar , DeathWatch skalbaggar och False Powderpost Skalbaggar-samt termiter , kommer att lägga ägg i små sprickor eller hål i din trämöbler så att larverna har gott om mat att äta . Med några speciella produkter och förebyggande åtgärder , kan du skydda din trä utemöbler i trä-tråkiga insekter

Du behöver : .
Flytande bekämpningsmedel .
Trä lack .


1.
med ett flytande bekämpningsmedel det till trämöbler (som finns i hem-förbättring butiker och plantskolor ) för att döda eventuella befintliga ägg som kan vara i de små hålen på dina möbler . Följ ansökan anvisningarna på förpackningen bekämpningsmedel .
2 .
Paint eller spray två eller tre tunna , även lager av trä lack för att skydda utsidan av trä från insekter och elementen . Regn, snö och solljus kommer att försvaga trä , vilket gör det lättare för trä tråkigt insekter att lägga ägg i trä utemöbler .
3 .
Ta bort alla grenar som har fallit i närheten av din trämöbler och leta efter tecken på trä-tråkiga insekter på alla träkonstruktioner utanför , till exempel din lek eller veranda . Trä-tråkigt insekter kan leva i döda grenar kommer att ta sig till dina möbler om de lämnas på marken i närheten .

tips och varningar


 • Arbete utanför och bära en ansiktsmask när man använder någon form av bekämpningsmedel .


 • Relaterade artiklar


  hur värme uppblåsbara pooler
  hur man rengör mögel från utomhus kuddar
  hur till låsa upp ett arkivskåp när nyckeln försvinner
  hur man bygger en billig trä hylla
  tips på att hitta billiga barstolar
  hur mycket kostar det att klä en stol ?
  göra nödställda möbler
  hur man klarlack en bar topp
  hur man gör ett litet skrivbord
  göra en loftsäng