hur man väljer rätt minne skum madrass

hur man väljer rätt minne skum madrass

När du är i marknaden för en ny madrass , kan du bli överväldigad med antalet tillgängliga alternativ på marknaden idag . Det finns inte längre bara en vanlig typ av madrass . Till exempel kan du välja nu ett minne skum madrass , som är gjord av ett material som konturer till formen på din kropp när du sover . Om du väljer att köpa denna typ av madrass , lite forskning och tid kommer att hjälpa dig att välja rätt minne skum madrass för ditt sovrum och livsstil
1 .
Ställ din budget och hålla kostnaderna i åtanke när du plocka ut ett minne skum madrass . Denna typ av madrass är dyrare än vanliga madrasser . Du måste hålla dig till din budget , men räkna med att betala minst $ 1000 för ditt minne skum madrass .
2 .
Testa fasthet . Memory skum madrasser har olika fasthet som vanliga madrasser . Vad du väljer beror mycket på dina personliga preferenser . Normalt består en fast madrass bra om du sover på rygg , och en mjukare madrass fungerar bra om du sover på mage . Ett medium fasthet nivå är lämplig för personer som sover på sidan .
3 .
Ta reda på vad tätheten nivå är för de olika lagren av skum . Högre kvalitet minne skum madrasser kommer att ha flera , tätt lager av skum som tillverkats av ansedda företag . Välj ett minne skum madrass med en densitet av minst 3 inches per skikt . Ju tyngre du är , bör tätare din skum lager vara .
4 .
Forskning tillverkaren av minne skum madrasser du funderar . Du kan titta på deras hemsida för att få en uppfattning om deras anseende och år i branschen . Också , kontakta Better Business Bureau för att säkerställa att företaget är ackrediterat och ta reda på vilka typer av klagomål har lämnats in och om de kunde lösas .
5 .
Skaffa en garanti och pengar -tillbaka-garanti , om möjligt . Garantin bör pågå under minst ett par år. De pengarna -tillbaka- garanti är viktigt eftersom du vill kunna testa minne skum madrass under flera nätter för att kontrollera att det är rätt val för dig .


Relaterade artiklar


flygvapnet möbler förvärv förfaranden
rustika mediterranean säng stilar
mest bekväma hopfällbara sängar
Hur du tar isär en la - z - boy vilstol
hur man fixar en trasig trä sänggavel
hur man forma trä för rustika möbler
hur man bygger ett barns parkbänk
allmänna krubba monteringsanvisning
Hur man sköter om en slaktare Block Island
hur man bygger en enkel soffbord - design 1 ( bilden)