inredningsidéer för tabeller glas matsal

inredningsidéer för tabeller glas matsal

Partiellt och fullt glas tabellerna ger en plan yta yta som ingen annan . Den delikatess , glans och transparens av glas ger en modern , elegant touch till ett rums visuell design . Dekorera med och runt glasbord innebär både utmaningar och möjligheter när det gäller att binda glasets struktur i med resten av ditt rum inredning .

Belysning

Utnyttja reflekterande translucens av ett glas tabell med hjälp av den till lampor. På den mest grundläggande , dekorera bordet med ljus dekorationer , som dekorativa lampor ( som lava lampor eller lampor salt ) eller ljusstakar . För en mer permanent arrangemang , eller för säsongsarbete utsmyckning, bifoga sträng ljus till kanten av bordet.

Skulptur Props

glasets transparens bordsskivor gör dem till ett idealiskt val för tillfällen då du vill ha både estetik en skulptur och nyttan av en plan yta . Köpa eller bygga ett glasbord för vilket ben eller propeller som en skulptur, abstrakt eller känna igen . Vanliga konstruktioner av denna typ inkluderar vagnshjul , stora koffertar drivved eller helt enkelt icke traditionella trä rekvisita , såsom kurviga skivor av trä eller asymmetriska former .

Glas Prydnader

Dekorera ytan på ditt glas bord med hjälp av kompletterande strukturer av små glas ornament och containrar . Placera glas vaser , små ramar bild eller ornament på bordet eller på ytor nära det. För att hålla denna design från att titta alltför belamrad med liknande texturer , lägga till några kontrasterande material till mixen , såsom blommor i en vas eller en trasa löpare mellan bordet och ornament glas.

glasrutor och speglar

Knyt den blanka glasytan på bordet i ditt rum inredning genom att ordna sin position i förhållande till andra glasytor . Objekt som speglar , glasrutor fönster och dörrar och även shadowboxes glas eller tavelramar ge liknande texturer . Placera dessa typer av objekt i närheten av ditt glas bord , placera dem så att de är nära nog att ses i samma ram på visioner , men placerade nog att du kan se några av de reflekterande glasytor oavsett var du befinner dig i rum .


Relaterade artiklar


hur man bygger en utomhus kakel bordsskiva
hur man bygger ett rustikt trä gungstol
hur du tar bort stol hjul
hur man konstruerar en våningssäng
idéer för en stol av trä projekt
hur du döljer leksaker med en rumsavdelare
hur refinish soffbord till en mörkare fläck
Hur hittar jag ett litet hål i en king size luftmadrass ?
hur man gör en trä bokhållaren
hur man byter från en vattensäng till en madrass