madrass specifikationer

madrass specifikationer

Är du på marknaden för en ny madrass ? Det finns inte bara olika storlekar-twin, full , dam och kung-att välja på , men det finns flera typer av madrasser också. Det är viktigt att välja en kvalitet madrass som passar din livsstil och önskad komfortnivå . Människor tillbringar upp till en tredjedel av sitt liv i sängen , och vilsam sömn är avgörande för hälsa och produktivitet .

Innerspring

Den vanligaste typen av madrass , innerspring madrasser är fyllda med tråd spolar som stöder den sovande . Det antal varv kan varierar mellan 300 till 800. Madrasser med fler batterier är fastare och ger bra stöd för personer som sover på rygg eller mage . Innerspring madrasser med individuellt förpackade batterier är bättre för människor som sover på sidan .

Memory Foam

Memory skum madrasser introducerades på marknaden i början av 1990-talet . Tillverkade av polyuretan , var de utvecklats för att fylla behovet av madrasser som bättre skulle kunna stödja konturerna av den mänskliga kroppen och reagerar med förbättrad komfort för rörelse medan du sover. Du kan placera stoppning över en äldre madrass för en liknande effekt .

Latex Även känd som ekologiska madrasser , är latex madrass tillverkas av sav från gummiträd . Eftersom de är tillverkade med naturliga ingredienser, madrasser ofta kallade " gröna madrasser . " De är allergiframkallande, och latex hjälper stöter bort damm kvalster . Latexmadrasser få beröm för att kombinera elasticitet med bestämdhet.


Relaterade artiklar


chic möbler fordonsreparationslackering
hur man bygger ett hängande hylla
hur man konstruerar en sub låda
hur man hänga en projektorduk på väggen
hur man skär skrivbord glas
rätt barstol höjd
hur man hänga en stol från en uteplats däck
om matsal möbler
köksstol rulle alternativ
typer av lagringsenheter för CD-skivor