rustik säng stilar i 18th century america

rustik säng stilar i 18th century america

Under 18th century Louis XIV var mycket förtjust i att stanna i sängen . Han höll ofta domstol i den kungliga sängkammaren. Sängen av någon som bor en mer rustik livsstil var dock inte lika braskande eller rymlig för den delen .

Smidesjärn Bed

I den lantliga sovrummet , var buggar och små gnagare accepteras som en gemensam skadedjur tills den 18: e talet . Den smidesjärn eller gjutjärn säng som en sovplats som var mindre attraktiva för vägglöss på grund av dess bomull madrass med bomull täcka annars känd som " tick ". Detta sängstomme var helt tillverkade av järn av en smed .

himmelsäng

Sänghimmel var temat i Amerika . Dessa sängar var ibland som federal-eran sängar med cabriole ben , vilket avsmalnande . Väl synligt för att visa ekonomisk status , federal-eran sängar tenderar att ha vassbevuxen eller veckat tjänster vid foten styrelse , och raka avsmalnande ben . Ju mer rustika Sängen var som omges av gardiner som hängde från ett rep fäst i taket med krokar eller ringar .

stolpsäng

Den genomsnittliga 18th- talets europeiska stuga innehöll små träsängar inte större än dagens twin- säng . Träet var ofta körsbär eller ek , hade fyra poster och en kort huvudgavel med ett högre fotsteg . Madrassen var i allmänhet fyllda med bomull , ull , tagel eller halm , beroende på familjens ekonomiska status .


Relaterade artiklar


hur man bygger en enkel och arbetsbänk
hur man refinish en trä leksak bröstet
hur man bygger en ljuslåda bord
Hur sätter jag en liten sängram för att passa en stor säng ?
pärmskåp fordonsreparationslackering
klädsel handverktyg
hur man använder tapet för att dekorera möbler
hur du återvinner kontorsmöbler
en DIY bambu sänggavel
hur fästa cederträ till en kista