stegen i förpackning brytbar material

stegen i förpackning brytbar material

Flytta från ett ställe till ett annat kan vara en lång , hård och utmattande upplevelse . Flyttar företag finns tillgängliga för att hjälpa dig att flytta , men de kan vara dyra. Ta reda på hur du packar föremålen, särskilt ömtåliga saker , innan du packar för en flytt .

Lådor

Välj rätt ruta för att packa ömtåliga saker är viktigt . Boxen bör ha tillräckligt med utrymme att inte bara ge utrymme för den ömtåliga saker som kommer att placeras i den, utan att också medge korrekt dynan och linda ömtåliga saker måste hålla dem från att bryta .

Inslagning

Emballage ömtåliga föremål är viktigt att hålla de poster från att bryta . Det finns flera olika typer av material som kan användas för att hålla ömtåliga föremål från att bryta , som bubbelplast , mjukpapper, emballage jordnötter , tidningar , handdukar , lakan eller filtar .

Placering och märkning

Placera objekt i lådan med andra ömtåliga saker måste göras med försiktighet. Placera de tyngsta posterna i rutan första och lättare föremål ovanpå . Använd bubbelplast , eller annan typ av förpackningsmaterial för att skydda ömtåliga föremål . Placera extra emballage i mellan lager av artiklar för mer skydd . Inte över packa lådorna . Enligt Movers Directory , den idealiska vikten av en packad låda bör inte vara mer än 50 pounds . Märk kartonger som bräckliga att se till att de hanteras med försiktighet.


Relaterade artiklar


hur man bygger en stol matsal trä
möbler layout idéer för vardagsrummet
hur man väljer uteplats möbler
hur man gör en bänk ceder dusch
planer på att bygga enheter bokhylla
vad är madrass vadd ?
hur man hittills arv möbler
hur man bygger en manikyr bord
hur reparera vatten ringar på en ek bordsskiva
typer av Stearns & Foster madrass