typer av 3 - i -1 bassinets

typer av 3 - i -1 bassinets

En KORGVAGGA är en praktisk del av baby utrustning som ger föräldrar möjlighet att hålla barnet nära under de första veckorna när barnet är att vakna ofta och behöver ständig uppmärksamhet. Men de flesta bassinets endast användas tills barnet är rullande över eller dra ner på sina knän , sitter eller står. Föräldrar kan spara pengar genom att köpa en babykorg som kan konverteras till annan användning när barnet växer ur KORGVAGGA .

Bassinet till Moses Basket till skötbord

Kolcraft erbjuder en 3-i -1 Bassinet som konverterar till en liten korg och sedan till ett skötbord . Den KORGVAGGA kan användas tills barnet är 3 månader gamla eller kan pressa upp på händer och knän , samtidigt som skötbordet kan användas tills barnet väger 25 pounds . Den korg lyfter enkelt ut ur KORGVAGGA för bekväm användning runt huset eller gården .

Bassinet att Cosleeper till Play Yard

räckhåll Co-Sleeper ursprungliga modellen kan användas som en traditionell babykorg inrättas bredvid föräldrarnas säng , som en co- sleeper som faktiskt är kopplad till föräldrarnas säng , eller som en pjäs gård för barn. Den KORGVAGGA bör endast användas tills barnet kan rulla över eller dra sig till knästående , sittande eller stående . The Original Co-Sleeper är ännu stor nog för tvillingar att dela med en viktgräns på 30 pounds när den används som en co-sleeper och 50 pounds när den används som en pjäs varvet .

Bassinet till by-the-Bed Sleeper till Ändra Tabell

Enkelhet varumärke erbjuder en babykorg som även fäster på säng eller kan användas som ett skötbord , men vissa modeller av denna produkt har återkallats under 2008 och 2009 på grund av säkerhetsfrågor. Alla modeller tillverkade före den 18 maj 2008 var hem pga risken för att barnet blir instängda , strypt eller kvävd . Kontrollera tillverkning datum om du funderar på att använda en enkelhet Brand 3- i -1 KORGVAGGA .


Relaterade artiklar


hur du döljer en madrass i ett skåp
hur man räddar en gammal trä bordsskiva
hur man fixar strimlad lädersäten
hur man fixar nick i skinn
hur fästa hjul
hur man gör tv sticker ut från en byrå
Vilka är fördelarna med Nikkens magnetiska bäddmadrasser ?
björk fakta
Hur skapar jag en båge sänggavel ?
hur man gör en klar olja gnida