Graco barnvagn monteringsanvisning

Graco barnvagn monteringsanvisning

Att se din barnvagn väl är monterad garanterar säkerheten för ditt barn . Den Graco barnvagn har tre olika barnvagn storlekar och modeller som inte varierar i monteringsanvisningar. Oavsett om du har dubbla barnvagnar , full-size barnvagnar eller lätta barnvagnar , instruktionerna är desamma. Se till att följa alla riktlinjer och tips för att garantera bästa säkerhet för ditt barn . Barnvagnar kan vara lätt att sätta ihop , och bör inte ta tid alls

Du behöver : .
Stroller Canopy
Fyra hjul .
Bakaxel .
Fyra navkapslar .
Fyra hjulnavet adaptrar .
Förälder fack /mugghållare.


1 .
Öppna vagnen trädkronorna . Du kommer att veta att det är öppet när det snäpper på plats vid sidorna av trädkronorna . Försök att se till att du inte kan öppna krontaket enkelt genom att försöka vika .
2 .
Vänd vagnen över på högkant där hjulen är placerade . Placera hjulen ( om det inte redan monterat) till de fyra sista staplarna på undersidan av vagnen . Dessa bör fästa på plats . Testa att de är helt säkerställd genom att slita på hjulen .
3 .
Fäst bakaxeln på baren i anslutning till hjulen . Se till att bromsen nivåerna pekar utåt , bort från vagnen själv . Kontrollera att axeln är ordentligt ansluten genom att dra i den lite .
4 .
Fäst varje nav adaptrar på varje hjul . Spåren på adaptern bör ange vilken sida navet är säkrad . Vanligtvis kommer att peka på insidan av vagnen på varje hjul .
5 .
Sätt på vagnen på varje sida och plats mössor hjulet på plats . Detta kommer att vara på sidan av hjulet utåt . Lätt peka naven på plats med en hammare .
6 .
Snap förälderns facket på plats på styret , om så önskas .

tips och varningar


 • När du öppnar din sittvagn , alltid kontrollera att du hör den knäppa öppen . Var noga med att testa vagnen till genom att trycka ner den för att avgöra om det är helt öppen och redo för ditt barn .
 • Lämna aldrig aa barnet i barnvagnen utan uppsikt . I de sällsynta fall att vagnen skulle kollapsa , du vill vara där för att omedelbart ta bort ditt barn .
 • När du vrider på vagnen över vid montering , placera en kartong eller annat skyddande yta under vagnen för att förhindra skador på golvet .


 • Relaterade artiklar


  hantverkare svarvverktyg
  Hur sätter jag en dag säng?
  egenskaper i gjuten aluminium
  Hur väljer jag en säng kudde ?
  Hur man monterar ett vridbart rocker
  hur man bygger ett hängande hylla
  förteckning över typer av sängar
  diy bokhylla planer
  hur man fixar en diskett strand stol
  Sealy posturpedic säng typer