Hur du använder insektsmedel säkert

Hur du använder insektsmedel säkert

Insektsbekämpningsmedel kan bidra till att hålla klådan av sommaren . Genom att hålla buggar från att bita , är det lättare att njuta av din tid utomhus . Men det är viktigt att använda insektsmedel säkert
1
Välj rätt myggmedel för dina behov . . Om du använder ett insektsmedel som innehåller DEET , tänk på att en låg koncentration räcker för vissa verksamheter ( spelar på gården ) , men en högre koncentration kan behövas i andra ( vandra i skogen i skymningen ) .
2 .
Applicera insektsmedel där det finns gott om frisk luft . Det är säkrast att använda ett insektsmedel utomhus .
3 .
Undvik att andas i insektsmedel . Applicera inte myggmedel något område av huden som skrapas eller avskurna .
4 .
Var försiktig med att använda myggmedel nära din mun, ögon och öron . Spraya myggmedel på händerna och sedan tillämpa den på ditt ansikte , snarare än spraya det på ansiktet direkt .
5 .
Bada att ta bort insektsmedel från din hud när du är klar med utomhusaktiviteter. Tvätta kläder innan du använder den igen .

tips och varningar


 • insektsgifter kan förhindra bett från sjukdom bärande buggar , såsom fästingar som bär borrelia och myggor som bär West Nile -virus .
 • Fästingar utgör de största riskerna mellan april och oktober . Myggor är mest aktiva från tidig kväll till tidig morgon
 • Börja i liten skala . Applicera ett tunt lager av insektsmedel vid första och lägga till fler om det är nödvändigt
 • Kontrollera att insekten . repellent du använder har godkänts av EPA .
 • Oavsett om du använder ett naturligt insektsmedel eller ett bekämpningsmedel -baserad myggmedel, alltid följa anvisningarna på etiketten .
 • Om du andas eller svälja insekter eller få den i ögonen , söka hjälp . Ring förgifta -control center eller lokal räddningstjänst.
 • insektsgifter kommer inte att hindra alla biter .
 • Var mycket försiktig när du använder produkter som innehåller DEET på barn . Låga halter av DEET ( 10 % eller mindre ) skulle vara OK för barn över två månader gammal . Om du misstänker att du eller ditt barn har en reaktion på ett insektsmedel, sluta använda den och prova något annat.


 • Relaterade artiklar


  hur bevara läder möbler
  hur måla möbler repor
  Hur fixar jag smält fuskpäls ?
  hur man bygger en boot bänk
  fem funktioner i en bäddsoffa
  hur man bygger en utomhus kakel bordsskiva
  hur man bygger ett rack rundstav
  riktningar för reupholstering en soffa
  hur du flyttar en tvilling madrass på en SUV : s tak
  hur man refinish ett antikt cederträ armoire