hur man bedömer snakebites

hur man bedömer snakebites

De flesta ormar är inte giftiga och bara bita om den provoceras . Även när giftiga ormar biter de ofta injicera inte gift

Du behöver : .
Utrymningsplan
Wilderness First Aid klasserna.
Evakuering Försäkring .


1 .
Ta reda på i förväg om ödemarken du planerar att besöka sannolikt kommer att befolkas av giftormar , och i så fall vilken sort .

2 .
Lär dig att identifiera skallerormar om du är i deras livsmiljö . Skallerormar åtgärd vanligtvis upp till 6 meter i längd och har jord-tonat mönster på ryggen , tjocka kroppar , trekantigt , gropar mellan deras ögon och näsborrar , och skallror på deras svansar . .
3
Leta efter följande tecken och symptom som en grop huggorm har injicerat gift i en tugga : smärta vid bettet , kraftig svullnad och blåmärken vid bett, stickningar, nedsatt syn , feber , frossa , till en metallisk smak i munnen , eller muskelspasmer .
4 .
Läs identifiera koraller ormar om du är i deras livsmiljö . Coral ormar är små, tunna, och har intilliggande röda och gula ränder
5
Leta efter följande tecken och symptom som en korall orm har injicerat gift i ett bett . brännas på bettet följt av domningar eller stickningar , illamående , sömnighet , kraftlöshet , snabb puls , eller snabb andning .
6 .
Behandla bettet lämpligt ( Se " Behandla snakebites i öknen . " )
7 .
Evakuera även om du misstänker en giftig . orm inte injicera gift i bettet

tips och varningar


 • Det finns två typer av giftiga ormar i USA : huggormar grop ( Copperheads , cottonmouths och skallerormar ) och korall ormar .
 • Skallerormar inte alltid ge en varning innan de slår till . Vissa människor tror att skallror är att skrämma bort hovdjur som kan trampa på ormar , inte för att varna människor i ormens närvaro .
 • För att kunna skilja en korallorm från nonpoisonous kungen ormen , som har röda och svarta ränder , kom ihåg detta rim : " . röda och gula , döda en karl , röd och svart , gift brist "
 • Denna information är inte avsedd som en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör två enkelsängar till en king size säng
  hur man rengör ett harts - behandlade polyester stol
  hur man gör en dator stativ
  Hur gör jag klä köksstolar matsal ?
  Hur gör jag för värde 8: e århundradet möbler ?
  hur man skapar och bygga din egen bokhylla - steg 6
  hur man installerar klädsel knappar på möbler
  kommer regelbundna drottning ark passar min säng drottning vatten ?
  vad virke är lämpligt för en utomhus bord ?
  Det enklaste sättet att tömma en vattensäng