hur man behandlar en brun bita enstöring spider

hur man behandlar en brun bita enstöring spider

Den bruna eremit är en giftig spindel med bett som kan vara farligt . Du kanske inte känner att du har blivit biten av en brun enstöring spindel tills symtomen på bettet verkar , som kan vara timmar eller dagar senare . Symtom på en brun enstöring spindel bita inkluderar rodnad hud som utvecklas till en blåsa på bettet , tillsammans med mild till intensiv smärta och klåda . Här är hur man behandlar en brun bit enstöring spider
1
Behåll lugnet för att bromsa spridningen av spindelns . gift .
2 .
Kyl området runt den del av bettet med en kylklamp för att kontrollera inflammation . Täck området med en tvättlapp och placera en is påse över tvättlapp .
3 .
Höj bita området och tillämpa aloe vera som lindrar smärtan .
4 .
Uppsök läkare om bettet är allvarlig . ( De flesta bett är mindre och kommer att läka av sig själva . ) om bettet är så allvarliga att leda till nekros , får flera läkarbesök är nödvändigt.

tips och varningar


 • En allvarlig brun enstöring spider kan leda till nekros , eller vävnadsnedbrytning runt området för bettet . Detta kan börja inom några timmar eller upp till några dagar efter bettet och kan ta månader att läka .
 • Allvarliga reaktioner på en brun enstöring spindel bita innehålla en all-over utslag , illamående , kräkningar och gemensamma smärta .


 • Relaterade artiklar


  DIY huvudgavel för en säng
  rottingmöbler reparation leveranser
  hur man tömma en Aerobed
  hur man bygger ett skåp runt en LCD -TV
  hur man bygger en bas runt bord
  hur man bygger en dropleaf bord
  hur reface skåp med beadboard
  tidiga nittonhundratalet ek bordsben stilar
  diy delar förvaringsfack
  hur man gör en billig skrivbord från material hemma