hur man gör ett myggbett stopp klåda

hur man gör ett myggbett stopp klåda

Klådan från ett myggbett är irriterande och nästan outhärdligt för vissa människor. Beroende på var du befinner dig kan bli av med klådan vara så enkelt som att tillämpa en intetsägande som finns i hushållet . Följ dessa enkla steg och du kommer att vara kliar

Du behöver : .
Tålamod
Antihistamin spray .
Antihistamin grädde .
Tandkräm.
Lera.
Ice Cube .


1 .
Spray antihistamin spray på området . Du kan köpa denna spray på någon stormarknad och de flesta närbutiker . Sprayen kommer att ta bort klådan inom några minuter.
2 .
Sätt tandkräm på platsen för myggbett . Den fluor i tandkräm fungerar som ett antihistamin och kommer att ta kliar ur bettet i några minuter .
3 .
Gnid antihistamin grädde på biten området . Liksom allergi piller du tar oralt , är antihistamin kräm avsedd att bekämpa effekterna av negativa reaktioner på pollen , mögel och , naturligtvis, bett eller stick av en flygande kreaturet . Liksom tandkräm , kommer det att ta det kliar ur myggbett .
4 .
Om du är utomhus och du har inga andra förnödenheter , sätta leran på bettet. Det kommer att kyla den och ta klia bort . Detta är inte den renaste avhjälpa någonsin konstruerats , men det är noga med att arbeta i en knipa .
5 .
Om du inte har några andra alternativ , hålla en isbit på bettet . Det kommer inte ta kliar bort permanent , men det kommer bedöva området och åtgärda kliar för ett ögonblick.

tips och varningar


 • aldrig repa bettet . Det kan vara svårt att motstå , men kliar gör det bara kliar värre . Repa den för hårt för länge skulle kunna göra det blöda och till och med ärr .
 • Om området runt bettet inte läker eller sluta klåda hjälp av ovanstående metoder , eller om du bryter ut i nässelfeber eller kontrakt andra symtom , Ring din läkare omedelbart. Du kan ha en allergisk reaktion.


 • Relaterade artiklar


  välja möbler stuga stil för ett litet vardagsrum
  Hur ofta bör en ny Sertu00E3 madrass vändas ?
  hur man använder konstruktion virke för möbler
  hur man bygger en soffa med en enkelsäng
  hur man torkar ut en stol av trä som var kvar i regnet
  fjäril bord blad instruktioner
  hur man gör en bänk från landskap virke
  Hur ofta bör en person ersätta en madrass ?
  hur du ställer in en skriva stativ
  träsnideri metoder