hur man handskas med West Nile- säsong

hur man handskas med West Nile- säsong

West Nile-virus är ett försvagande och livshotande sjukdom som kan smitta en person med bara ett myggbett . För att skydda dig från detta sprids hot , följa några enkla steg för att motverka förekomsten av myggor

Du behöver : .
Insektsmedel
. Välsittande skärmar .


1 .
använder insektsmedel för att minska risken för ett myggbett . Ansök repellent när du är utanför , men framför allt i gryning och skymning när flera av de virus- myggor biter . Följ instruktionerna på flaskan och applicera om du svettas , bli blöt eller om du fortfarande bli biten av myggor .
2 .
bära långa ärmar , långa byxor och strumpor när vädret är svalare . Spray lätta kläder med myggmedel eftersom myggor kan bita igenom det tunna tyget . Spraya inte insektsmedel under kläderna.
3 .
Töm alla organ med stående vatten som annars skulle locka horder av mygg och ökar risken för en West Nile-virus infektion . Regelbundet tom fågelbad , blomkrukor , foder till sällskapsdjur rätter , fat regn , hängrännor , plaskdammar och andra objekt som kan hämta vatten . Håll simbassänger ren och cirkulerande .
4 .
Montera alla fönster med tättslutande skärmar och lämna aldrig öppna ett fönster eller en dörr utan en . Några myggor försöka smyga inomhus .
5 .
Underrätta de lokala hälsovårdsmyndigheterna om döda fåglar , eftersom de kan vara ett tecken på att West Nile -virus är i området . Försök inte att disponera över en död fågel själv utan deras instruktioner . om du gör förfoga över den, handskar och placera fågeln i en separat soppåse

tips och varningar


 • CDC anser inte B-vitamin och ultraljud enheter som effektiva vägar för att förhindra myggbett .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en egen rustika träbänk
  välja möbler stuga stil för ett litet vardagsrum
  hur man gör en drömhus online på skoj
  göra slut tabeller
  vinyl reparera produkter
  hur man byter stolsben
  hur man öppnar en låda lås
  hur man gör sängens från heltid till queen size
  planerar att bygga ett kuriosa skåp
  Hur hittar jag ett hål i en king size luftmadrass ?