hur man identifierar en cottonmouth mockasin

hur man identifierar en cottonmouth mockasin

När du reser i de södra staterna är det viktigt att kunna identifiera giftiga ormar , och att skilja mellan dem och vanliga ormar vatten . Den Cottonmouth Moccasin är en farlig orm och kan hittas i hela Florida , Alabama och Texas särskilt
1 .
Leta efter tecken på en orm om du stöter på en . Den unga Cottonmouth har färgglada rödbrun mönster och en gul svans . Färgerna går som de mognar och många av dem utan markeringar alls på sina mörkbruna fjäll . En del vuxna har grönaktiga eller bruna diamant-eller band-liknande mönster .
2 .
märke till långa , trekantiga huvud på ett Cottonmouth Moccasin . De har en tjock huvud som är betydligt bredare än halsen och ögonen kan inte ses från toppen av huvudet. Dessutom , titta på vinkeln på det huvud . Dessa moccasin lastrum allmänhet huvudet i 45 graders vinkel .
3 .
Notera vertikala KATTAKTIG eleverna Cottonmouth har mycket till skillnad från de runda av den gemensamma vatten ormen . Dessa döljs av över-hängande ögonbryn och ett svart band tvärs över ansiktet för att dölja ögonen .
4 .
Titta noga och du kommer se en " grop " mellan ögonen och näsborrarna ormen som upptäcker varmblodiga bytesdjur . Cottonmouth Moccasins nedgången i NÄSGROPSORM grupp av ormar , så därför av denna speciella gropen .
5 .
Notera längden på ormen . Äldre Cottonmouths når vanligtvis fyra till sex meter i längd .
6 .
dig inte om du stöter på en Cottonmouth Moccasin . Deras aggressiva hållning kan identifiera dem eftersom de rullar upp och öppna munnen stort , visar uppsvullna , vit inredning som ger ormen dess namn .

tips och varningar


 • Cottonmouth Moccasins finns runt myrar och vattendrag eftersom deras föda normalt bor där . De har varit kända för att klättra i träd och i vattnet ibland, men föredrar att bo runt kanterna på vattnet .
 • Cottonmouth mockasiner är inte naturligt aggressiva . Det rekommenderas att du håller dig stilla eller röra sig bort mycket långsamt eftersom de helst inte skulle attackera och kommer sannolikt att lämna dig ensam om de inte känner sig hotade.
 • bett från Cottonmouth mockasiner är extremt farligt och du måste söka behandling omedelbart , antingen från en läkare eller någon som vet hur man behandlar bettet .


 • Relaterade artiklar


  Hur klä jag en stol uppdrag ek ?
  hur man väljer uteplats möbler
  hur man fixar en diskett strand stol
  Hur gör jag för värde 8: e århundradet möbler ?
  Hur kan jag plats nio personer vid ett köksbord ?
  Hur gör jag möbeldesign studio ?
  köper egna möbler halka täcker
  hur man bygger vägg bokhyllor
  DIY huvudgavel för en säng
  de skadliga effekterna av att använda minne skum