hur man känner igen en nordamerikansk giftorm

hur man känner igen en nordamerikansk giftorm

Du arbetar i din trädgård när plötsligt du råkar på en orm hopkrupen och väsande . Vill du veta vilken typ av orm det var men ännu viktigare , oavsett om den var giftig eller inte ? Denna artikel kommer att förse dig med den informationen . Läs vidare om hur man känner igen en nordamerikansk giftorm
1 .
Det första du kommer att vilja veta är att alla ormar biter , och bara för att en orm är inte giftig , betyder det inte Det kommer inte skada dig om det gör det . Även en icke-giftig orm kan ge dig en otäck infektion , så det första steget är att lämna den ensam .
2 .
Det finns fyra typer av giftiga ormar i Nordamerika . Den första är den skallerorm. Det finns många varianter av skallerormar som finns i Amerika , och alla av dem är farliga . De i allmänhet kan kännas igen av skramlar på slutet av deras svansar , och ljudet att svansen avger när du ska stänga . Dessutom har skallerormen den typiska diamantformade huvud , och gropar i dess nos . Denna orm är beväpnad med två stora huggtänder som levererar olika mängder gift .
3 .
Nästa orm du kommer att vilja erkänna det cottonmouth eller vatten mockasin . Detta är en trögflytande orm som varierar i färg . Det har också den diamant-formade huvudet och gropar . Denna orm är inte långsam i att visa upp sina två huggtänder , eftersom det ofta kommer att öppna sin mun i ilska om du kommer nära . Ett annat identifiera kännetecken är den vita insidan av munnen . Om du är tillräckligt nära för att se detta , då är du för nära .
4 .
Nästa typ av giftorm du kanske stöter på är Copperhead . Denna orm har en mindre definierade diamant-formade huvudet , och återigen de två schakten . Denna orm är ett av de vanligaste feltolkas som det liknar vissa icke-giftiga ormar . Gör inga misstag , men detta orm är farlig och kommer att bita .


Relaterade artiklar


land bänk byggnad riktningar
DIY arm skenor för en bar
hur man byter ett armstöd på en kontorsstol
hur man bygger en soffa med en enkelsäng
Hur täcker jag halkar möbler med lakan & t - pennor ?
hur man kan jämföra lusthus
hur man bygger en krubba runda baby
hur man installerar en tabell bas till en bordsskiva
Tempur- kontra kontur - pedic
hur man bygger en egen ved sänggavel