hur man kan bli av vägglöss

hur man kan bli av vägglöss

Vägglöss , en gång nästan utdöda , har blivit en alldeles för vanlig olägenheter för många stadsbor . Att bli av med dessa skadedjur kan ta månader och kräver engagemang och uthållighet , men det kan göras

Du behöver : .
plast säng wraps
. Plast kudde wraps .
Silvertejp.
En exterminator .
Tvättsprit .


1 .
erkänner tidigt vägglöss är nyckeln till effektiv utrotning . Vanligtvis människor märker biter eller andra tecken innan du ser en verklig vägglus . Leta efter : små , röda knölar eller biter på armar och ben , och svarta eller röda markeringar eller små tårar i din madrass , madrasser och kuddar .
2 .
Vägglöss kommer vanligen ut i pissa på morgonen , så om du misstänker att du har dem , vakna upp från 4:00 till 06:00 och undersöka madrassen . Vägglöss är generellt om storleken på de genomsnittliga loppor och är rödbruna .
3 .
När du har bestämt , eller åtminstone misstänker , att du har vägglöss , måste du lösa problemet omedelbart ! Om du bor i ett hyreshus , kontakta din föreståndare och /eller hyresvärd så snart som möjligt . Det är hyresvärdens ansvar att betala för utrotning och alert dina grannar .
4 .
Medan en pålitlig exterminator kommer att göra det mesta av jobbet måste du ta flera steg för att förvisa vägglöss . Först tvätta alla dina kläder , handdukar , filtar , etc. torka allt ordentligt på de hetaste inställningarna eftersom värme är en av de få saker som effektivt dödar vägglöss .
5 .
Nästa , Linda din madrass , madrasser och kuddar i plast eller syntetiska wraps som zip eller täta stängd . Du hittar dessa på de flesta Bed Bath and Beyond eller Target butiker . Täta dragkedjor stängas med silvertejp .
6 .
Hur frestande det än må vara, sover inte på soffan för att fly vägglöss . De kommer att följa dig och du kommer att ha en säng och en soffa full av dem .
7 .
Lagra dina kläder , handdukar etc i återförslutningsbara påsar för att förhindra ytterligare angrepp . Vägglöss oftast bara vilja bo i din säng , men de kommer att flytta till dina kläder och mattor desperat !
8 .
En kunnig exterminator vet han eller hon måste spruta minst två eller tre gånger för att radera ut en vägglus angrepp . I många fall är det mer . Mellan besöken kan en spray flaska tvättsprit användas i vägglus " hotspots "-sängstommar , etc.

tips och varningar


 • Vägglöss är extremt seg . Ge inte upp kampen !
 • Vägglöss sprider ofta mellan väggarna i flerbostadshus . Vara en ansvarsfull granne och utrota !
 • Vissa lokaler på nätet säljer kemikalier att utrota vägglöss . Försök inte att behandla vägglöss dig själv ! Du behöver hjälp av en professionell .


 • Relaterade artiklar


  hur man reparera en lampskärm
  hur man kan jämföra futon
  hur man kan stoppa möbler från att glida på trägolv
  hur du döljer en tv bäddstativet
  hur man bygger en tv står för en 50 - tums TV
  hur man mäter tyg till soffan tapetsering
  Minnesota klocka butiker
  välgörenhetsorganisationer som hämtar möbler i San Diego
  hur fläcken möbler mörka
  hur man gör en Thomas tåget sängen