hur man kan förebygga sand loppbett

hur man kan förebygga sand loppbett

De flesta människor tänker på en resa till stranden och tänka ingenting mer än sand, sol och goda tider . Få människor föreställer röda, kliande welts på ryggen på sina ben . Alla som har behandlats med bett sand loppa vet att de är inte mycket kul på stranden . Ta dessa försiktighetsåtgärder vid nästa strand utflykt för att förhindra bett sand loppa
1 .
Försök att undvika stranden efter det har regnat . Dessa fuktiga , kallare förhållanden tycks sätta loppor på deras friskiest tillstånd . Ger området en chans att torka och värma upp lite innan dig ut .
2 .
Vänta tills förmiddagen till tidig eftermiddag för att gå på stranden, eftersom kylaren tidigt på morgonen är en favorit tid på dessa små kvalster .
3 .
Ge kroppen en bra beläggning av insektsmedel innan du går ut . Kontrollera på etiketten att se till att den avskräckande fungerar på loppor och inte bara mygg .
4 .
Lägg något mellan dig och sand innan man sätter sig , antingen det är en handduk eller gräsmatta stol . Anledningen sand loppbett ofta ligger på baksidan av låren är för att detta är den mest utsatta och tillgängligt område när man sitter direkt på sanden .
5 .
Wear längre shorts om det kommer att direkt kontakt med sanden . Boardshorts fungerar ganska bra . Vara medveten om vader och vrister , men eftersom de är rättvisa spelet också .
6 .
Återapplicera det avskräckande om beach party fortsätter efter solnedgången. Bitande insekter tenderar att få en andra vind när kvällen sätter in


Relaterade artiklar


problem med pre - 1945 biljardbord
hur man gör två sängar i en king size- säng
madrass storlek mätningar
hur man gör en tabell med tydlig poly harts
hur man bygger en egen rustika träbänk
Tips på att köpa läder möbler
hur man gör en staplade bord bokstöd
hur man klä en korona stol
Hur skapar jag en båge sänggavel ?
hem reparation av en vikande soffa