hur man kan stoppa klåda från myggbett

hur man kan stoppa klåda från myggbett

Klåda från myggbett kan variera från milt irriterande att maddeningly intensiv . Vad kan du göra istället för att skrapa vägen till befrielse

Du behöver : ? .
Ice Cube
Tandkräm.
Nageln .
Itch salva med kamfer .


1 .
Om du är ute på en mygga-angripna området , komma in om du kan . Om inte, följ anvisningarna i " eHow att undvika myggbett . "
2 .
När du är klar och kan hantera klådan , kolla dina resurser . Om du inte har någon klåda salva att gälla och du inte tillgång till en iskub , använd din fingernagel för att trycka ett kors i bettet . Först gräva din spik i huden tvärs över mitten av bettet . Slå sedan din hand så att du kan gräva nageln in igen i en rät vinkel till första märket , som utgör en X på bettet . Tryck hårt varje gång . Detta bör lindra den mest intensiva klåda ett tag .
3 .
Om du är nära en frys och kan få ut en iskub , vira den ena änden av den i en vävnad eller papper handduk så att du kan hålla den ordentligt, och tryck i slutet av frysta kuben ovanpå bettet . Håll det där 'til klåda är lättad . Detta är oftast en effektiv , men mycket tillfällig lösning . Det fina är , inte isen inte innehåller droger eller gifter så att du kan upprepa så ofta du vill utan några biverkningar och så länge som isbitar hålla ut .
4 .
Om du inte har tid att bråka med isbitar , gick in på toaletten och få ut tandkrämen . Sätt lite på fingret och smeta det över hela kliande platser . Detta kanske inte ser bra ut , men det är omedelbart effektiv och varar ett bra tag .
5 .
Köp och alltid ha till hands en anti-kliar botemedel som innehåller kamfer . Jag upptäckte nyligen detta , och det är som magi . Om du använder det religiöst då klåda startar , kan du hindrar att även fula lilla röda sårskorpor som kan bildas när du har varit nästan omedvetet kliar din biter .

tips och varningar


 • Börja inte repas om du kan hjälpa det . Du kommer att irritera bita mer .
 • Om du använder is , inte lämna det på så länge att huden fryser .
 • nästan alla typer av tandkräm kommer att fungera. Den Minty dem känna nervös .
 • Mängden kamfer i din salva eller spray kommer att avgöra hur ofta du kan använda den. Läs etiketten .
 • borrelia , som du kan få från fästingbett , kan vara allvarliga. Kolla själv för fästingar om du har fått din myggbett i skogen eller på fälten . Ta en dusch direkt efter du komma in och skrubba för att du bli av med alla de du inte kan se att ha hakade på dig . De får inte begravas i huden tills de har varit på ett tag .


 • Relaterade artiklar


  hur du döljer en tv bäddstativet
  hur reparera en vinyl soffa
  Hur stor ska ditt matbord vara ?
  diy lagring bröst
  hur man bifoga en kudde på en stol
  hur man väljer ett insektsmedel
  hur man gör träsäng morgonpigga
  Hur hittar jag ett litet hål i en king size luftmadrass ?
  hur man ska behandla en allergisk reaktion mot ett stick
  hur man täcker sittdynor med Dacron wrap