hur man kan stoppa klia bugg bita med naturmedel

hur man kan stoppa klia bugg bita med naturmedel

Ofta står bara en sak i vägen för en lycksalig dag . Det där är en maddeningly kliande bugg bita . Kanske du är ute på stan , inte i närheten av ett apotek , eller är för billigt att köpa anti-kliar grädde . Kanske du undvika läkemedel i allmänhet . Detta betyder inte att du måste stå ut med bettet . Du kan stoppa klådan med fysiska åtgärder , varav en är även nära till hands . Här är hur

Du behöver : .
trollhassel eller andra naturliga sammandragning
Tandkräm.
Havregryn.
EPSOMSALT .


1 .
Använd nageln. En gammal metod för att lindra en bugg bita s kliar är bara genom mejsling det med nageln . Använd din nagel för att först skapa en linje genom mitten av bettet , följt av en annan linje kors och tvärs den första . Detta skapar ett kryss i mitten av bettet . Voila , ingen mer klåda .
2 .
Om X inte fungerar , skapa ett fackverk av djup skölpar ovanpå och runt bettet . Strategin är här att göra bita så ont att det inte längre kliar . Det kan verka dum , ungefär som krossa tummen med en hammare för att lindra huvudvärk , men det fungerar .
3 .
Använd en naturlig sammandragande . Om du inte vill fingerformade urgröpningar hela din hud , prova en lugnande sammandragande . Trollhassel är en helt naturlig botemedel för kliande bug bites . Applicera försiktigt på och runt bettet med en mycket mjuk bomullstuss .
4 .
Ligg på lavendel . Essential lavendelolja , även tillämpas försiktigt med en bomullstuss , är känd för att lindra irriterande klåda . Köpa det på hälsokost , homeopatiska eller badkar butiker .
5 .
behandla det med tandkräm . Den vita , klibbiga typ av tandkräm fungerar bäst för att lindra kliande bug bites . Applicera genom att irritationen omedelbart avtar . Om tandkräm är inte naturligt nog för dig , piska upp en tjock pasta av bakpulver och vatten skall tillämpas på bettet.
6 .
Applicera vanligt havregryn kokas till en pasta. Havregryn bad , som såldes till bad och plåtslagerier , är ett annat alternativ för att lindra klådan .
7 .
Fyll badkaret med en kopp Epsom salt och massor av varmt vatten . Hoppa in och luta sig tillbaka och njuta . Hitta EPSOMSALT på alla apotek .

tips och varningar


 • inte trycka ut din felrapport bett för djupt eller kommer det att blöda , vilket leder till kliande sårskorpor .


 • Relaterade artiklar


  diy piano flyttar
  hur man ska behandla en kobra bett
  hur man bygger en egen ved sänggavel
  hur man använder tapet för att dekorera möbler
  hur man kan minska artros smärta med bee gift
  hur du tar bort rost från järn möbler av syra dopp eller sand spränga
  hur reparera en vinyl soffa
  tidigt 1900-tal matbord stilar
  hur man väljer en ny madrass
  verktyg för att bygga stockhyllorna