hur man undviker havet löss

hur man undviker havet löss

Sea löss kan vara den vanligaste svidande varelse möter simmare på varma havet stränder . Namnet havet löss är lite av en missvisande eftersom dessa utslag orsakar varelser är verkligen larver av maneter . Nästan osynlig i vattnet , kan havet löss orsaka blåsor , welts och hudutslag , ofta under baddräkter
1 .
Läs om när havet löss är vanligtvis finns i området som du kommer att simma . Sea löss är i allmänhet bara förekommer under vissa månader på året , beroende på plats, så ta reda på när havet löss säsongen kan hjälpa dig att undvika dem under högtrafik . I Karibien, fungerar till exempel havet löss säsongen från mars till augusti , med högtrafik under april till juli.
2 .
Använd en våtdräkt för att förhindra att havet löss från fastnar i baddräkten . Mest sticker hända när havet löss fastna mellan baddräkt och huden , så bär en våtdräkt förhindrar havet löss kommer i kontakt med huden .
3 .
Simma med så lite på som möjligt . Om du inte kan bära en våtdräkt , din bästa insats för att undvika stick havet löss är att simma nakna eller bära så lite som möjligt i vattnet . Mest svider ske under baddräkter så eliminera så mycket passar område som du kan hjälper till att förhindra stick .
4 .
Prata med lokalbefolkningen, hotellpersonal och andra semesterfirare om du är i ett område som du är bekant med och vill undvika havet löss . Lokalbefolkningen och hotellets personal kommer ofta veta om hav löss är närvarande och om det finns platser där man kan bada utan att stöta på alltför många .
5 .
Försök att använda en produkt som avvisar hav löss . Produkter som Safe Sea sägs skydda dig från svider havet löss . Obekräftade uppgifter tyder på att sololja gällde före simning kan också hjälpa dig att undvika stick havet löss .
6 .
Håll dig borta från havet om du vet att havet löss är närvarande . Det enklaste och mest effektiva metoden för att undvika hav löss , särskilt om du vet att du är känslig , är att hålla sig borta från vattnet .

tips och varningar


 • Om havet löss kan förekomma , ta av dig baddräkten och skölj med färskvatten . Sköljning med din baddräkt fortfarande på kan orsaka de återstående fångade havet löss att sticka , så alltid ta av dig kostym innan du kliver in på duschen .


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en sängram , madrass och madrasser
  idéer för hur man ska göra om beklädnad av mässing sängar
  typer , stilar och namnen på stolar med armar och hög rygg
  hur man bygger en 3 låda dresser av kartong
  eklektisk sänggavel idéer
  hur man använder en lök för att förhindra anafylaktisk chock från ett bi sting
  hur man bygger en hög klack stol
  samtida uteplats idéer
  tekniker på fordonsreparationslackering gamla möbler
  hur man gör en DVD förvaring