kommer salt döda loppor ?

kommer salt döda loppor ?

cykeln av Flea

Att bli av loppangrepp innebär att förstöra hela insekten cykeln . Loppor låg 15 till 20 ägg om dagen , vanligtvis på värden . Äggen kan släppa på mattor eller sängkläder . Äggen kläcks inom två till 12 veckor till larver . Larverna sätta sig in i sprickor , skrevor , eller utanför i sand eller smuts . Det tar veckor till flera månader för larverna att utvecklas innan de väver in kokonger . Etapperna fortsätta från puppa till en vuxen loppa . Den vuxna loppor uppstår när de känner vibrationer , värme eller buller . De kan leva upp till ett år utan föda .

användning av salt

Salt kan döda loppor . Men det fortfarande inte eliminera alla loppor eller larverna om de är överallt . Strö salt i mattan och vänta ett par timmar . Dammsug mattan och kasta bort vakuum påsen . Saltet kommer att torka loppor och ägg . Denna metod är bra för loppor i mattor , men det ändå inte ta hand om hela problemet . Det bästa sättet att bli av med loppor är ett flerstegsprocess

Hur bli ditt hem av Loppor

Du måste fokusera på tre ställen för att bli av loppor . utsidan , insidan av huset och husdjur . Om dina husdjur har drabbats, ta dem till veterinär för skott och sedan använda en produkt som Frontline Plus, som dödar alla cykler av loppan och är säker för sällskapsdjur. För inne i huset , överväga att använda loppa bomber . Välj en som har en regulator av insekters tillväxt ( IGR ) för att förhindra ägg från kläckning och larver från pupating . Innan du släpper bomben , dammsuga hela huset . Tvätta alla sängkläder som sällskapsdjur besök . Omfatta alla livsmedel. Ta bort fåglar och fiskar. Efter att ha släppt en bomb och det är säkert att gå tillbaka in i huset , vakuum igen . Du kan också använda en loppa spray med IGR . För utsidan av huset, ägna särskild uppmärksamhet åt placerar husdjur besök . Det finns utanför bekämpningsmedel för loppor . Först ta bort alla skräp , klippa gräsmattan , trimma buskar och ta bort smuts eller sand . När loppan cykeln är trasig, fortsätter att dammsuga ofta och slänga påsen .


Relaterade artiklar


vattensäng frågor
Tips för uteplats stolar med rektangulära ben
hur man skär ett ägg låda
hur man kan inreda en konsol bord
hur man rengör möbler av metall däck
hur man använder pepparmintolja som insektsmedel
olika typer av sängar
hur man gör en hemmagjord TV-ställ
egenskaper av PVC- plast
Tips för rengöring av klädsel