hur man dödar vägglöss , den gröna vägen

hur man dödar vägglöss , den gröna vägen

Vägglöss är inte någon vanlig insekt problem . De kan leva ett år utan att äta , och de är minut och tillbakadragen buggar som kommer ut på natten för att livnära sig på blod . Mitt problem är att den färdiga lösningen är att de bekämpningsmedel som lägger ännu ett hot mot hälsan i familjen . Om du förstår arten av dessa beasties , är det möjligt att lösa problemet utan att spendera tusentals på exterminator tjänster

Du behöver : .
speciell säng och örngott
. Bärbar rengöring med ånga maskin .
. Plastpåsar


1
förneka dem Säkerhet : Det finns kudde och madrasskydd som inte tillåter att tigga buggar en plats att gömma sig i sängar . Målet är att inte tillåta gömställen eftersom de är så små
2
Sammanfattningsvis: . Plastpåsar är ett annat sätt att stoppa angrepp
3 .
Microwave kläderna : Så länge det inte finns några blixtlås eller knappar metall , SNYGGA kläder och sängkläder med mikrovågsugnen . Gör detta INNAN du lägger dem i en plastpåse veta dessa varelser är överlevande
4 .
köpa eller hyra en bärbar Steam Cleaner : Heat är den naturliga fienden till vägglöss . Med hjälp av ånga trollspö , kan du behandla och åter behandla nästan alla tyger eller yta i ett par minuter. Att veta kostnaden för utrotning (som är en ett skott affären ) , är den bärbara ångmaskin en mångsidig och användbar rengöringsmedel också .
5 .
Lämna inte något ogjort . Vägglöss resa väl , och om du får dem , måste du undvika plats behandlingar . Varje rum måste vara helt rengjorda , alla kläder som behandlas , och alla tyg rengöras .
6 .
Om du hittar rester av dessa vägglöss , gäller alkohol direkt av en pensel om du inte har en ångbåt . Du kan behöva kasta ut madrasser och kuddar som är smittade , eftersom de är inne i materialet nu . Ytbehandling fungerar inte i dessa fall.
7 .
Om du reser någonstans , inte dumpa dig tvätt och floppen dina väskor på sängen ! Lämna väskor i garaget , tvätta allt i varmt vatten (eller mikrovågsugn den) , ånga väskorna och ta ett varmt bad /dusch .

tips och varningar


 • Bed bugs menar inte din familj inte är ren. Det är som en förkylning som reser till intet ont anande familj .
 • handla snabbt och vara grundlig . Det fungerar inte att göra detta är steg .
 • Fråga hotell om de använder madrassen och örngott för att förhindra vägglöss . Det kan vara pinsamt , men hotell är mycket medvetna om detta problem och vidtar åtgärder .
 • Vägglöss sprider från att resa , återvändande studenter och gäster . Det är svårt att säga var de kom ifrån , men när man reser vara försiktig , använda plastpåsar för kläder , och alltid tvätta i varmt vatten när de återvänder hem .
 • Undvik att spruta bekämpningsmedel eller låta bödlarna spray bekämpningsmedel. Dessa är oftast gifter som påverkar familjen.


 • Relaterade artiklar


  hur man ska hålla myggen borta
  om myggmedel olja
  hur man använder skåp för att bygga en fönsterplats
  hur man väljer rätt pall höjd bar
  hur man tar hand om en hund bita
  vad betyder siffrorna på rostfritt bestick ?
  planerar att bygga ett kuriosa skåp
  Hur konvertera en baby säng till en dagbädd
  rustika stuga säng idéer
  Tempur- kontra kontur - pedic