hur man gör en myggnät

hur man gör en myggnät

Mosquitos bära West Nile -virus , malaria , encefalit och andra sjukdomar. Även sprayer kan vara mycket effektiva för att minska myggbett , kan de negativa effekterna på hälsan till följd av upprepad användning vara svår. Myggnät är enkla att göra och lätt att använda. De eliminerar behovet av upprepad användning av farliga kemikalier .
Myggnät kan institutionella och ointressant . Genom att använda söt, flyter tyg och några hushållsföremål , är det möjligt att göra en vacker och funktionell netto

Du behöver : .
regeldetektor .
4- tums metal O-ring .
Cup krok.
2-meter i diameter broderbåge .
20 meter av täta väven chiffong tyg .
4 fötter av satin sladd eller band .
Smältlim pistol.
Klart smältlim klubbor.


1 .
hjälp av en regeldetektor att lokalisera en takbalken över sängen , spjälsängen eller annan möbel som myggnätet kommer att omfatta . Skruva fast en kopp krok i regeln.
2 .
Fäst 2- fötter längder av sidenband eller sladden till 4-tums o-ringen med lärka huvud knop . Den 4 längder av band bör mitt emot varandra på 4 sidor av ringen . Anslut den andra änden av varje band eller rep till broderbågen . Bågen kommer då att hänga nedanför ringen , skapa en ram för myggnätet när det hängs från koppen kroken .
3 .
Skär chiffong tyg i 12 meter längder . Bunch tyg så att den kan träs igenom 4- tums metal O-ring . Drapera tyg över 2-meter i diameter broderbågen och tack på plats med ett smältlim pistol .
4 .
Hang netto från takkrok . Drapera tyg över sängen , spjälsängen eller annan möbel så att den är helt täckt . Se till att alla lager av tyg med varandra, med några luckor . Tyget ska borsta golvet när nätet är på plats .


Relaterade artiklar


hur man undviker myggbett
hur man gör en garderob gömma undan sängen
hur man skapar kontorsmöbler med hyllor
om blister beetle biter
skinnsoffa rengöringsprodukter
hur man utformar en träbänk
Hur sätter jag en dag säng?
hur man bygger en båge bänk
gör det själv björk letar night stands
hur du ansluter hårdvaran för sectional soffor