hur man kan bli av en blodigel på huden

hur man kan bli av en blodigel på huden

Denna artikel kommer att kortfattat förklara hur du säkert kan ta bort blodiglar från huden . Ta bort blodiglar bör göras med försiktighet eftersom det kan leda till fler infektionssjukdomar och infektion

Du behöver : .
Knife -it doesnt innebära styckning
Tid .


1 .
Det enklaste sättet du kan få en blodigel från din hud är att använda en kniv och skjut den under blodigel och kasta bort . Pocket knivar och smörknivar fungerar bäst för detta , uppenbarligen en biff eller slaktare kniven är inte ett bra val . Du kommer förmodligen hamna blödning , men oavsett , se till att du tvätta såret ut och sätta ett bandage över det för att undvika infektion .
2 .
Använd inte salt , värme, öppen låga eller andra " naturläkemedel "för att få iglar av. Dessa faktiskt ökar risken för infektion eftersom det gör akterliket spy in i såret . Detta är det sista som du vill . Vanligtvis suger en igel blodet ut och lite av sin egen " material " kommer i din kropp . Det sista du vill är att vända den här proceduren.
3 .
Om du inte känner för att skrapa bort blodigel då kan du vänta ett tag och akterliket kommer att falla ut på sin egna för matsmältningen . Jag skulle inte rekommendera detta eftersom det är mycket äckligt gå runt med blodiglar , men det är ett anständigt sätt .

tips och varningar


 • Använd smör eller ficka kniv
 • Använd inte värme /salt /naturläkemedel
 • Leeches kan leda till många andra infektioner så gå försiktigt


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en dvd hylla
  hur man behandlar en getingstick
  hur man installerar en förvaring garderob
  åtgärder för att göra en trä pall
  hur man kan bli av mesquitos
  typer , stilar och namnen på stolar med armar och hög rygg
  moderna kontorsmöbler idéer
  hur man fly från en mördare bee
  hur man identifierar vägglöss
  diy delar förvaringsfack