hur man ska reagera efter ett bi sting

hur man ska reagera efter ett bi sting

Synd mer bin är söta och gosiga som Jerry Seinfeld i Bee Movie . Faktum är att trots att allt liv på jorden förmodligen beror på förekomsten av bin de kan vara elaka lilla critters som du vill utrota . Här är vad man gör när stucken

Du behöver : .
EpiPen Om allergiska
. Något att få stinger ut .
Benadryl.
Isvatten och kött MÖRNINGSMEDEL .


1 .
första du vill göra efter att få stucken av ett bi är att ta bort gadden . En pincett är ideal , men ett kreditkort för att skrota bort med är bra i en knipa . Om ingen är lätt tillgänglig med en kniv eller bara naglarna .
2 .
Vissa människor är mycket allergisk mot Bistick . Om du vill ha är en av dessa olyckliga själar , är det önskvärt att du bär din EpiPen med dig hela tiden . Om inte , får den så snabbt som möjligt för att undvika att gå in chock .
3 .
få ut den flaska Benadryl och , om en vuxen , ta en dos av 25 till 50 millgrams . Om offret av BISTING är ett barn , ge honom cirka 10 milligram .
4 .
Få lite isvatten och lite kött MÖRNINGSMEDEL och blanda tillsammans tills hopkok liknar en tjock pasta. Täck det drabbade området med en generös mängd pastan i ca 10 minuter innan du tar bort . Denna pasta kommer att bidra till att bryta ner de enzymer i biets gift .
5 .
Höj den del av kroppen som har blivit stungen i 20 minuter genom nästa dag eller två efter biet har gjort sitt syndiga , smutsiga affärer för att minska svullnad .


Relaterade artiklar


hur man skapar en bokhylla
Hur gör jag bidra möbler till välgörenhet i Chicago?
typer av display möbler
syftet med en ven linje i möbler
hur du lagrar trämöbler
hur man gör en bok hållare för en stillastående cykel
om Spider biter
instruktioner för att göra ett skåp trä pistol
vad är en bariatric walk-in badkar ?
hur man bygger en kartong byrå