om brun enstöring spindlar

om brun enstöring spindlar

Brown enstöring spindlar är några av de farligaste spindlarna i Amerika . Dess bett kan vara ond och med livshotande. Detta kommer dock spindel biter inte om det inte är störd . Spindeln är blyg och gillar att gömma i tysta , orörda områden nära marken . De tenderar att som trä pålar , eller hänga i gamla , oanvända garderober . De älskar kartonger och annat avskilt platser . Brown enstöring infestationer kan bli ett problem , särskilt om barnen bor nära

Storlek

Spindeln är ungefär ungefär u00BC till u00BE av en tum , men det kan bli större . Bettet från en brun enstöring kan faktiskt bli tre gånger större än spindeln själv, som området runt bettet blir inflammerad och röd .

Typer

Det finns många spindlar som ser ut som den bruna enstöring , men dessa spindlar är faktiskt en annan art . De luffare och varg spindel ser mycket liknar en brun enstöring . En sann brun enstöring spindel har en fiol formad kropp , åtta mycket långa ben , och är en ljusbrun eller brunaktig färg . Det finns 13 olika arter eremit i Amerika . Den vanligaste är den grundläggande brun enstöring . Andra brun enstöring arter är namngivna loxosceles enstöring , Arizona brun spindel och öknen enstöring .

Effekter

Den bruna enstöring spider inte alltid injicera gift när den biter , men när den gör injicerar gift effekterna syns tydligt några timmar senare . Bettet blir stora , inflammerad och svullen . En person kan känna sig illamående och trött . Denna typ av spindel bita bör behandlas skyndsamt . Ett bett från en brun enstöring kan lämna ett permanent ärr , eftersom köttet runt bettet dör bort och lämnar ett gapande hål i huden. I vissa fall kan ett bett av en eremit ta år att läka helt . Om en bit inte tas om hand direkt , kan kallbrand in i och en person kan behöva ha lem amputerad .

Geografi

Den bruna enstöring spider främst bor i USA . De allra flesta av arterna finns bara i vissa delar av landet . Dessa spindlar lever i sydvästra och Midwest delar av Amerika . Stora befolkningar bor i Kalifornien , Arizona , New Mexico , Nebraska och Texas . Några fall av brunt biter enstöring spider har också setts i Ohio och andra grannstater. I princip kan den bruna eremit hittas på en stor bit av den nedre halvan av USA .

Förebyggande /Lösning

Det finns många saker som kan göras för att förebygga eller undanröja en befintlig brun enstöring angrepp . Ett av de bästa sätten att eliminera dessa skadegörare är att använda Big H fällor ( se Resurser nedan) . Dessa fällor eliminera spindeln utan att använda skadliga gifter . Big H produkter som rekommenderas att sätta fällor i garderober eller andra områden där de bruna eremit kan dölja . Håll alla dina oanvända kläder och andra föremål i plast lagringsbehållare stället kartonger . Håll din säng på en ram över golvet och låt inte din filtar i kontakt med golvet , även om de något hänga ur sängen .


Relaterade artiklar


vad är en säng stiftelse ?
hur man mäter brännvidd en spegel hemma
Hur klä jag en stol uppdrag ek ?
Syftet med nedersta lådan i ett skåp Hoosier
en DIY bambu sänggavel
bäddmadrasser till hals & skuldra
diy bambu bord
hur man shellack en tabell över papper
hur man gör en bas för en glasskiva bord
hur du tar bort en fästing