Så för att lindra ett bi sting med ett hem åtgärda

Så för att lindra ett bi sting med ett hem åtgärda

Få stucken av ett bi eller en geting är det minst roliga jag kan tänka på . Det är verkligen svårt, eftersom de säljer massor av över disk behandlingar som egentligen inte fungerar och jag har försökt med alla huskurer jag vet . Jag har hört citroner , lök , och även limefrukter på ett bi sting kommer att minska smärta och svullnad , men den ena påföljden särskilt faktiskt gjorde jobbet den bästa

Du behöver : .
rödvinsvinäger
En pappershandduk eller servett .


1 .
första titt på gadd och se till att gadden av bee är inte kvar i huden . Om du har dålig syn då du kommer att behöva använda ett förstoringsglas för att vara säker på att Stinger är ur huden .
2 .
Fukta en servett eller hushållspapper med rött vin Ättika. Det bör vara blött men inte droppa och det bör inte vara för lite . Om du inte använder tillräckligt då det rätta kommer att fungera och om du använder för mycket så kommer det droppa överallt .
3 .
Tryck på fuktad pappershandduk eller servett mot BISTING och håll det på plats med bara ett litet tryck till det område som var sårad.
4 .
Håll den där i ca 10 minuter och du bör börja omedelbart känna lättnad . Efter tio minuter kommer du att kunna att kasta bort handduken och låt huden lufttorka . Du ska känna helt befrias från din obehag .
5 .
Om dessa steg inte avlastar din obehag du kan upprepa processen igen . Om ditt obehag är extrem då du kommer att behöva rådfråga din läkare för medicinsk behandling.


Relaterade artiklar


hur man gör kartong stolar under två pounds
madrass säkerhet
vad är en enda madrass ?
hur man böjer trä på en båt bokhylla
hantverkare svarvverktyg
diy väggmonterad skrivbord
diy sängram
vad är det bästa sättet att måla möbler ?
hur man gör trästolar
hur man bygger en pistol rengöring bord