hur du håller din familj fästing infektion risken låg

hur du håller din familj fästing infektion risken låg

Fästingar är ett lika möjligheter parasit . Fästingar bryr mig inte om du är en utomhus entusiasten eller en åskådare av naturen . Bördan på dina axlar för att skydda dig själv och dina nära och kära från möjligheten av en livshotande infektion . Följande steg hjälper dig att vidta åtgärder för att skydda dig själv och din familj
1 .
Klänning med fästingar i åtanke . Utfärdad kläder av ljusa färger så fästingar är lätta att upptäcka . Målet är att planera för hållande av exponerad hud till ett minimum . Uppenbarligen fästingar är lättare att ta bort innan de fäster på huden . Försök att stoppa byxbenen i strumporna för att förhindra fästingar från att infiltrera dina kläder du kan se rolig men det är bättre än att mata en parasit . Tight ärmarna på långärmade tröjor är också fördelaktigt .
2 .
noggrant kontrollera dig själv , familjemedlemmar och husdjur när satsningar genom gräs , träd, buskar eller andra områden med möjligt undantag för betong . Allvarligt talat , fästingar är fjädrande och har förmågan att överföra från en yta till en annan . Glöm inte att kolla bakom öronen och i håret . Med det är svårt att kontrollera hår , försöka ta en dusch så snart som möjligt att " spola " invadera fästingar borta . Oräkneliga fästingar har vågat genom dräneringssystemet i vårt hem .
3 .
Det bästa sättet att få en pricka av är innan de fäster . I de fall de har bifogat du har ett beslut att göra . Antingen ta bort fästingen hemma eller gå den tas bort av läkare eller sjuksköterska . Den viktigaste faktorn är att ta bort fästingar huvudet . Fästingar kan leva även efter det att kroppen har separerats från huvudet . Pincetter appliceras på huvudet så nära huden som möjligt är det vanligaste sättet att koppla bort . Tvål på en bomullstuss har konstaterats att fungera också.
4 .
Håll alltid kvar av fästingen efter borttagandet . Detta betyder inte att bygga en permanent helgedom för fästingar år gått . Men du inte vill att säkerställa att ha kvar i händelse tecken eller symtom på en infektion utvecklas . Resterna skulle hjälpa din läkare i snäva in orsaken till en eventuell Lyme 's sjukdom infektion .
5 .
Om du har tagit bort en fästing alltid vara vaksamma på tecken och /eller symtom på utvecklingen av en infektion . Om du märker att utveckla ett utslag som liknar formen av en fullträff är det viktigt att söka en läkare.

tips och varningar


 • När du tar bort en tick dra rakt . Att vrida kan leda till avlossning av huvudet från kroppen .
 • Flera bugg avskräckande medel innehåller tillsatser för att stöta bort fästingar också .


 • Relaterade artiklar


  historia faner trä
  allergiska reaktioner mot bug bites
  hur till vända slutet tabeller till Sängbord
  hur man kan jämföra madrasser
  källor för överdrag för stolar
  Hur stor ska ditt matbord vara ?
  planer på att bygga ett podium
  hur man demonterar en skrivbordsstol
  hur man hänga en stol från en uteplats däck
  hur man skyddar trä utemöbler i trä - tråkiga insekter