hur man behandlar sommar åkommor med Epsom salt

hur man behandlar sommar åkommor med Epsom salt

Människor världen över har använt Epsom salt under många år för en mängd hälsa och helande syfte . Den största delen av Epsom salt är magnesiumsulfat , ett mineral som vetenskapligt har visat sig hjälpa till med kroppens funktioner, muskelkoordination , nerv-och elektriska impulser och energiproduktion , inklusive avlägsnandet och eliminering av många skadliga ämnen och slaggprodukter från kroppen . Här kommer jag att ge några tips om hur du använder Epsom salt för att behandla och hitta tillfällig lättnad från många av de vanligaste sommaren sjukdomar såsom Bistick , solbränna , allergier hud och Poison Ivy /gift ek .
1 .
Om du har blivit utsatt för Poison Ivy /gift ek är det viktigt att ta bort klibbiga hullingar från huden så snart som möjligt för att minska mängden toxiner in i blodomloppet . Det är de gifter som kommer att utlösa den allergiska och inflammatoriska reaktioner och symtom ( gråt röda, kliande utslag ) som orsakas av immunsystemet försök att kontrollera och ta bort gifter . Epsom salt kan ge viss snabb lindring genom att hjälpa kroppen att eliminera toxiner och minskar graden av inflammation . Njut av en Epsom salt bad , eller om exponeringen var begränsad till ett litet område av huden , då kan du göra en pasta eller komprimera för det drabbade området. Blanda 2 koppar Epsom salt i destillerat vatten och blöta det drabbade området eller göra en pasta genom att minska mängden vatten och lägg försiktigt på huden . Om du har ett stort område utsätts för Poison Ivy , omedelbart hamna i en Epsom salt bad . Detta til hjälpa till att stimulera huden och rensa kroppen av toxin snabbt , liksom ge lite tillfällig hjälp.
2 .
Behandla svider bee och insektsbett med Epsom salt . Om du har blivit stucken av ett bi eller geting , ta bort gadden ur huden så snart som möjligt, eftersom detta kommer att förhindra och minska mängden gifter in din kropp . En sax är den bästa metoden för att extrahera den svarta Stinger inbäddade i huden . Applicera därefter Epsom salt klistra in i det drabbade området och lämna den i ca 10 minuter eller tills rodnad eller svullnad har avtagit . Om det är ett insektsbett och blötlägg bettet område i Epsom salt och vatten eller använda pastan . Det är viktigt att ta hand om udden eller bita om den skadelidande visar tecken på en allvarlig allergisk reaktion . Ta dig själv eller den skadade omedelbart till akuten eller få medicinsk hjälp . Vissa individer kan drabbas av allvarliga livshotande anafylaktisk chock reaktioner på Bistick och insektsbett .
3 .
Bered en Epsom salt bad , komprimera eller klistra blandning för att behandla lindrig solbränna . Epsom salt kan ge några tillfällig lättnad och bidra till att minimera symtomens svårighetsgrad genom att hjälpa till att undanröja de gifter och minska smärta .
4 .
Blanda ihop en Epsom salt bad att dra gifter ur kroppen och begränsa omfattningen och graden av en allergisk reaktion. Det innehåller också mild anti -inflammatoriska egenskaper.
5 .
Använd Epsom salt som en ansiktsvattensfavorit eller rengöringsmedel. Gör en ansiktsscrub eller ansiktsmask genom att blanda Epsom salt med en liten mängd vatten till en kräm eller pasta . Testa alltid blandningen för eventuella allergiska reaktioner på ett litet område av huden innan du gälla för hela ansiktet . Detta är ett bra sätt att hjälpa bort pormaskar , finna befrielse från akne eller rengöra fläckar och bölder .

tips och varningar


 • Klistra in och komprimerar : Blanda Epsom salt med tillräckligt med vatten för att göra en kräm eller pasta . Ansök till det drabbade området
 • Bath suger . Tillsätt 2 till 4 koppar Epsom salt till ett badkar med varmt vatten . Låt saltet blandas väl med vattnet genom att hälla under rinnande kran . Blötlägg i badet i 10 till 15 minuter . Lägg till en aromatisk ört eller doftande badsalt för ytterligare avkoppling
 • Fotbad : . Blanda en kopp Epsom salt i en stor skål med varmt vatten och blöta värkande , ömma fötter i 10 till 15 minuter .
 • Laxermedel : Epsom salt kan användas som ett laxermedel för att rensa kroppen av giftigt avfall . Följ alltid anvisningarna på förpackningen och kontakta din läkare eller sjukvårdspersonal innan du tar eller starta en alternativ behandling eller medicin .
 • Denna artikel är inte en ersättning för att söka läkarvård från din egen läkare eller annan sjukvårdspersonal .


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger en 2 x 6 trästol i två delar
  de typer av databord
  hur man refinish en tabell slaktbänken
  hur tynga bordsbenen
  idéer för fordonsreparationslackering en gammal byrå
  minne skum hälsoeffekter
  hur man hittar dubbel plikt möbler
  hur man demonterar en lazyboy stol
  hur man klä stolar från 40-talet
  Hur tar jag bort stearin från ett trä katter?