hur man identifierar en spindel bita

hur man identifierar en spindel bita

De allra flesta människor som blivit biten av spindlar upplever dessa biter efter spider är rädd och försöker försvara sig . En spindel kan fastna i linne , lakan , skor och kläder och bita en person . Men en spindel normalt inte bits mer än en gång och ofta bettet går oupptäckta . Alla spindlar har huggtänder och gift men de flesta är oförmögna att ens tränga igenom mänsklig hud och brist gift potent nog att göra någon skada . Den typiska spindel bita kommer att kännas som ett nålstick , blir röd och kanske klia , svälla upp i en till två dagar . Men i USA finns det några spindlar som har ett bett som kan tydligt identifieras med dess symtom, som den svarta änkan , den bruna enstöring , den luffare spindel och tarantula
1 .
Leta efter ett mål-formad område att utveckla om du är biten av en svart änka . Området kommer att ha en rödaktig ring som omger en blek interiör , vilket gör det likna en bullseye .
2 .
Var uppmärksam för kramper om en svarta änkan biter dig . Detta kramp kan åtföljas av extrem muskelvärk . Den kramp kommer att påbörjas inom två timmar att bli biten om spindeln har lyckats få tillräckligt med gift i bettet . Axlarna , mage , lår och rygg kommer att vara den mest sannolika områden för kramp .
3 .
Watch för frossa och feber att starta i loppet av ett par timmar efter den svarta änkan biter dig. Andra symtom som kan hjälpa till att identifiera denna typ av spindel bita kräkningar , illamående, huvudvärk , svettningar och en allmän känsla av stor ångest .
4 .
Identifiera bett av brun enstöring spider av den brännande känslan som uppstår i de första 10 minuterna efter att den biter dig . Se upp för klåda i regionen bettet och leta efter en mitt i prick ring ska visas . Vänta en blåsa att utvecklas i centrum av denna mitt i prick som så småningom kommer bryta upp och sedan skorv över . Smärtan kan vara allvarlig natur och en rödaktig utslag kan förekomma en till två dagar efter den bruna enstöring biter dig .
5 .
Inse att luffare spindelns bett är långsam att läka . Denna spindel , som finns i nordvästra USA , Utah och delar av Kalifornien , har en smärtsam bett som lämnar ett öppet sår efter blåsor och raster öppna . Såret kommer att få en elliptisk form och kan ibland vara tillräckligt allvarliga för att behöva operation för att avlägsna nekrotiserande köttet inom den innan den blir ännu allvarligare .
6 .
veta att smärta är den större tecken på en tarantula bett . Tvärtemot vad många tror , är en tarantula biter inte dödligt och giftet inte är tillräckligt stark för att orsaka skada . Men bettet kommer att känna sig som liknar en geting eller biodling och kan vara ganska smärtsamt .


Relaterade artiklar


hur man donera begagnade möbler i Caroline County, Maryland
hur man gör en vridbar spegel bokhylla
hemlagad rustika möbler
princess huv riktningar
hur att renovera en säng
vad mineraler i en spegel ?
hur man bygger i trä skytte bänkar
hur man bygger hopfällbara byrå och lådor
diy nöjescentra
Hur man väljer en himmelssäng