sand loppa behandlingar

sand loppa behandlingar

Sand loppor är vanliga skadedjur som trivs i varma och fuktiga områden såsom stränder och våtmarker . De är mest aktiva i gryning och tidig kväll , och på natten . Några andra namn för denna skadegörare är sand bugg , sand flyga , no- se-um och punkig

Vad är en Sand Flea

sand loppa är mindre än 3 mm lång , vilket gör det mycket svårt att se . I formen är det lite som en liten räka . Vad gör denna bugg utmärkande är dess långa ben som används för hoppning och simning .

Sand loppbett

sand loppa kan hoppa så högt som 40 cm . Liksom myggor , biter de att livnära sig på blod . De flesta människor upplever biter runt ankeln eller fot , men om du ligger på stranden , kan du uppleva biter till delar av överkroppen .

Hälsa frågorna kring Sand loppbett

Även om det ursprungliga bettet kan liten , gör den till en stor welt som kan klia i flera dagar . Du kan utveckla ärr om du repar bettet , och i sällsynta fall en svår feber .

Behandling av Sand loppbett

Over-the- counter preparat lämpliga för myggbett kan ge viss lättnad . Du vill irritera bita så lite som möjligt och försök att undvika repor . I händelse av att en feber eller andra mer allvarliga problem och symtom uppstår , är det bäst att söka råd och behandling från din läkare .

Förhindra Sand loppbett

Undvika platser sandloppor Live är det bästa förebyggande . Om du älskar stranden och våtmarker , men du kan minska din känslighet genom att undvika dessa platser på morgonen och kvällen , när de buggar är som mest aktiva .


Relaterade artiklar


hyra möbler föreningar
hur man skyddar parkettgolv från att glida stolar
hur reparera stolar trä svivel
diy hörn bänk
Simmons BeautyRest vs Sealy tryckavlastande
målning på fanerade möbler
sida stol stilar
hur du tar bort fikonkaktus " hårstrån "
hur du lagrar en lovesac
hur man kan fånga och kasta fästingar