hur du gör din egen spray på myggmedel

hur du gör din egen spray på myggmedel

Jag hatar att använda lagra köpte spray på myggmedel eftersom jag är aldrig riktigt säker på vad jag sprutar på mig själv eller mina barn . Jag gillar inte att använda alla dessa starka kemikalier . Man vet aldrig vilka effekter de kommer att ha på vår hälsa senare . Jag personligen tror inte bär kemikalier kan vara bra för dig . Jag tror inte heller att de fungerar mycket bra . Jag har sett många grannskapet barnen med massor av myggbett efter att ha använt en butik köpte spray . Jag använder en mycket effektiv spray som jag gör själv

Du behöver : .
Jewelweed .
Äppelcidervinäger .
Eucalyptus Oil.
Pennyroyal Oil .
Citronolja.
Citronellaolja .


1 .
Crush 4 msk Jewelweed i en glasburk . Ett glas murare burk är perfekt för detta . Jewelweed i tillgängliga online , hälsokostaffärer och naturliga apotek . Häll 2 koppar eller varmt äppelcidervinäger i burken . Låt denna blandning sitta för 3 till 4 dagar .
2 .
Sila Jewelweed ur äppelcidervinäger . Du kan använda en bit gasväv eller gamla strumpbyxor för påfrestningar .
3 .
Tillsätt 12 droppar varje eukalyptusolja , Pennyroyal Olja , citronolja ( eller om du föredrar orange olja kan ersättas . ) citronellaolja till den ansträngda äppelcidervinäger . Blanda väl .
4 .
Lägg till i en sprayflaska . Innan du använder : prova en liten test patch för att se till att du inte är allergisk . Också testa material för färgäkthet . Du kan spraya på kläder och hud . Jag gillar också att spraya på och runt utsidan stolar och bord.

tips och varningar


 • Detta fungerar även tillhålla andra insekter borta
 • Använd inte Pennyroyal om du är gravid


 • Relaterade artiklar


  utomhus & inomhus möbeltyg
  hur du packar möbler för sjöfarten
  objekt för att säkra din bordduk
  hur man kan förebygga och behandla myggbett
  hur man kan återställa tråkig möbler finish
  hur att utvinna olja från lavendel hemma
  välgörenhetsorganisationer som hämtar möbler i San Diego
  baby plantskola leveranser checklista
  hur man kan bli av myror i byxorna eller ditt hus
  om Spider biter