hur du kan trösta bug bites

hur du kan trösta bug bites

Hur du kan trösta Insektsbett är en nödvändig färdighet om du är en ivrig friluftsmänniska till den genomsnittliga hemmafru.
Så efter du har ringt säng bugg skadedjursbekämpare , låter mygga mördare eller loppa kontroll specialist se vad vi kan göra.

Du behöver:
tvättsprit
. Tandkräm.
Bakpulver.
Vatten.
Vinäger .


1 .
Först låter komma överens . Vi har att göra med bett här inte stick . Stings är helt annorlunda varelse , biter är från Mosquito , buggar säng och loppor bara för att nämna några. För biter kan du använda valfritt antal saker som lindrar klåda . Prova lite tandkräm på såret själv eller ättika .
2 .
Därefter kan du prova att göra en pasta av bakpulver . För att göra detta lägger precis så mycket vatten till bikarbonat för att göra det till en pasta , sedan dutta på huden . Detta bör hjälpa till med klåda .
3 .
Slutligen måste du kunna tvätta skulle 1-3 gånger om dagen . Detta kommer att hjälpa till med läkningsprocessen och få tiden mycket kortare . En annan lösning kanske du vill prova är att öka ett X i bugg bita och sätta din favorit anti klia grädde på det . Detta minskar också tiden för läkning .

tips och varningar


 • Calamine lotion är en annan bra anti klia åtgärda .
 • Kontrollera att du är bra att identifiera insektsbett . Varför ? Tja om du identifierar ett bett säng bugg så måste du ringa en skadedjursbekämpare säng bugg . Ett myggbett förtjänar myggbekämpning kontrollmöjligheter och kontroller loppor för loppor . Ta bara en titt på mina andra artiklar om hjälp .


 • Relaterade artiklar


  Hur konverterar jag inbyggda ins i förvaringsskåp ?
  hur man förbereder ett hem första hjälpen-kit
  DIY bänk med förvaring
  hur att reparera faner på en antik träkista
  Vilka är de grundläggande soffan stilar ?
  hur att rekonditionera en slaktare block bord
  hur man undviker att bli biten av buggar
  hur man bygger ett fällbart bord butik
  hur du tar bort färg från skåp
  hur man bygger ett rullande arbetsbord