hur man använder Listerine munvatten för bakgård mygga kontroll

hur man använder Listerine munvatten för bakgård mygga kontroll

Jag kan använda Listerine munvatten för Backyard mygga kontroll ? Vem visste ? Jag tycker alltid testar ovanlig eller okonventionella lösningar på vardagliga problem , och jag är också en av de människor som nästan sugs torr av myggor varje sommar . När det gäller mygg , kommer jag (och har ) försökt allt . Detta Nyttiga tip fångade verkligen min uppmärksamhet. Men , vänta en minut , är inte detta bara några dumma urban myt ? Många människor kommer att insistera på att Listerine munvatten inte är en effektiv metod att få mygga kontroll . Dock fann jag personligen resultaten är betydande. Mitt råd : Ge det en chans . Vad har du att förlora men ett par spänn? ( Plus, kommer det lämna din bakgård känsla " mint " färsk ! )

Du behöver : .
Listerine
En sprayflaska .


1 .
Bedöm själv . Den aktiva ingrediensen i Listerine härrör från naturliga eukalyptusolja , som är kliniskt bevisad att stå emot mygg , så det finns åtminstone en liten bit av " vetenskap " bakom denna idé . Kommer Listerine munvatten arbete verkligen för den övergripande bakgård mygga kontroll ? Döm .
2 .
Plocka upp en stor flaska Listerine munvatten och en sprayflaska om du inte redan har dessa poster hemma . Tänk på det här sättet : Om det fungerar kommer du att använda den för att föra krig mot de där irriterande mygg hela tiden . Om du inte tycker det är att hjälpa till med din kontroll bakgård mygga behov , då är du fortfarande i tur-du redo att lägga lite extra på din munhygien regim
3 <. br >
Fyll sprayflaskan med Listerine munvatten och dimma det ( full styrka ) runt önskat område . Nu kommer du inte använda detta som du skulle en traditionell myggmedel-du kommer inte att spraya Listerine på dig själv . Om du försöker uppnå kontroll bakgård mygga , är vägen att gå om det här att spraya runt dörrar, fönster , på däck själv, och även runt områden där det finns stillastående vatten ( som myggor älskar ) .

4
Spray igen , efter behov och bli en mästare på bakgård mygga kontroll-. ! använder vanliga gamla Listerine munvatten

tips och varningar


 • Original formel Listerine sägs fungera bäst , även om detta inte har verifierats .
 • När du använder Listerine som myggmedel , använda samma försiktighet vanligt. Spruta inte direkt på människor , husdjur , fina antika lakan , eller importeras läderklädsel . Sunt förnuft säger att du förmodligen inte vill spraya direkt på att kinkig växt som faktiskt är blomstrande . Och som alltid . . . undvika ögonen , folks!


 • Relaterade artiklar


  Hur konvertera en vattensäng till en vanlig
  hur man ska behandla stick från maneter
  hur du monterar Stratford biljardbord
  syftet med en ven linje i möbler
  instruktioner för att bygga det själv medeltida möbler
  välgörenhetsorganisationer som hämtar möbler i San Diego
  hur man bygger våningssängar hemma
  hur man gör en bokhylla för barn
  hur man väljer rätt futon madrass
  hur måla möbler i järn