hur man gör naturligt myggmedel med eteriska oljor

hur man gör naturligt myggmedel med eteriska oljor

Myggbett är kliande , obekväma , och utgör en risk för en West Nile-virus infektion . För att skydda dig mot mygg ska du söka myggmedel , men inte alla som vill använda kemiska-baserade mygga myggmedel . Det finns flera naturliga mygga myggmedel tillgängliga för försäljning, eller så kan du spara pengar och enkelt gör din egen naturliga myggmedel hemma med hjälp av naturliga eteriska oljor

Du behöver : .
1 kopp sprit
. transportör olja.
2 1 /2 tsk eteriska oljor .
sprayflaska.


1 .
Fyll en sprayflaska med en kopp sprit ( 190 bevis ) , som finns i sprit butiker. Använd inte gnugga alkohol eftersom det kommer att torka ut huden ut . Om du föredrar en återfuktande myggmedel , använda en transportör olja som mandelolja , tistelolja eller kokosolja , eller så kan du använda en kombination av en transportör olja och sprit
2

Tillsätt 2 u00BD tsk av eteriska oljor till sprayflaska . Du kan använda en kombination av någon av följande eteriska oljor : cederträ , citronella , basilika , enbär , rosmarin , rosengeranium , citron , myrra , Palmarosa , eukalyptus , tall , timjan , salvia , fänkål , och lavendel . Undvik Pennyroyal , som kan vara farligt för gravida kvinnor .
3 .
Experimentera med olika blandningar av eteriska oljor för att hitta en naturlig myggmedel som är mest effektiv på insekter i ditt område , arbetar bra med din hud kemi , inte irritera huden , och är aromatically behagar dig .
4 .
Skaka alkohol , transportör olja och eteriska oljor kraftigt tills de är väl blandade , och tillämpa den på din hud att stå emot mygg och insekter . Testa din naturliga myggmedel på en liten del av huden för att se till att det inte irriterar huden .
5 .
Återapplicera varannan timme för bästa myggmedel effektivitet . Njut av din tid utanför nu när du har en effektiv naturlig myggmedel .

tips och varningar


 • Vissa eteriska oljor bör inte appliceras direkt på huden eller kan skadligt för gravida kvinnor , så alltid läsa om varje eterisk olja innan du använder det på kroppen .


 • Relaterade artiklar


  idéer för en cool dator skrivbord
  instruktioner för att göra ett skåp trä pistol
  hur man bygger en grundläggande Backless bänk
  typer av våningssängar
  hur reparera en trasig spjälsäng
  hur man bygger bord magasin
  hur du lagrar skinnmöbler i minusgrader
  chiffarobe definition
  vad sover nummer innebär en Select Comfort säng ?
  hur man använder gamla bagage för arkivering och lagring