hur man identifierar brun - enstöring spindlar

hur man identifierar brun - enstöring spindlar

Den Brown Recluse spindeln är utan tvekan den mest dödliga spindeln i USA . För att göra saken värre, kan den hittas i nästan alla stater . Genom att försöka identifiera de spindeln de har sett , många människor tenderar att förvirra Brown-Recluse spindel med en annan sort av spindel . Eftersom Brown-Recluse bita kan orsaka bestående hudskador , allvarlig infektion , och andra allvarliga hälsoproblem är det viktigt att identifiera skillnaden . Här är några snabba och enkla sätt att berätta om det du ser är en brun-Recluse Spider.
1 .
geografiska området är ett bra sätt att identifiera en spindel . Den Brown-Recluse är oftare finns i centrala , mitten av västra och södra stater , och så långt söderut som Mexiko . Kan dock Brown-Recluse vara ett undantag till denna geografiska strategi-De har sett från öster till västkusten .
2 .
Så om geografiskt område som inte kan förutsäga livsmiljöer av denna spindel , måste du göra lite mer arbete . De finns inomhus eller utomhus , i allmänhet i mörkt och tyst fläckar . De lever i allmänhet i täta bestånd . Av någon anledning tycks de fungerar väldigt bra i människa- förändrade miljöer . Inuti vindar , källare , under lådor , bakom möbler , någon av dessa platser är ett utmärkt läge för Brown-enstöring. Vet var dessa spindlar lever så att du inte behöver oroa sig för smärtlindring !
3 .
deras fysiska utseende också kan vara till hjälp . Dessa är en mindre mängd av spindel , oftast bara cirka en halv tum stora , ibland växer upp till en u00BE av en tum . De är också en del av en sällsynt grupp av spindlar ha sex ögon snarare än åtta . Ögonen är staplade i två rader om tre.
4 .
unika fysiska egenskaper innehåller några färgmönstret mot buken och till synes hårlösa ben ( behandlas i fina hår ) . Det enklaste sättet att erkänna Brown-Recluse Spider är av fiol formen sitter på halsen ( fiol pekar mot pack i spindel ) . Av denna anledning är de ofta kallade fiol-back spindel .
5 .
Det sista sättet du vill identifiera en spindel som denna är dess bett . Men om du redan har blivit biten , kan detta vara den enklaste metoden . En bit från Brown-Recluse spindeln kommer att inledningsvis smärtfritt . Någonstans mellan 2 och 8 timmar senare platsen för såret kommer att rodna och börja svälla . Efter den punkten vävnaden blir utsatta för och tecken visning av nekros ( fancy ord som betyder vävnadsdöd kommer att dö ) . Bettet kan ta lång tid att läka och om den inte behandlas kan störa blodflödet och orsaka permanent ärrbildning och bestående hudskador. Söka professionell vård omedelbart .

tips och varningar


 • En Brown-Recluse Spider kan leva upp till sex månader utan mat eller vatten !


 • Relaterade artiklar


  Hur konverterar jag inbyggda ins i förvaringsskåp ?
  hur man bygger en kampsport bälte display
  hur man köper ersättning kuddar för rottingmöbler
  hem stilar av läder fåtöljer
  reproduktion av möbler
  stilar i Matsalsstolar
  hur till göra min egen fåtölj överdrag
  hur du gör din egen tabell plan
  hur svart lack bord
  hur man bygger ett bord tvättstuga