hur man identifierar en luffare spindel

hur man identifierar en luffare spindel

Även om det biter i Hobo spider är initialt smärtfritt , de är en av de farligaste spindlarna i USA . Giftet från en Hobo Spider bett kan orsaka illamående, synskada , och en hel del hudskador . De är inte alltid dödlig , men dödsfall har inträffat
1 .
Om du tror att du har upptäckt eller stött på ett Hobo spider , se först när de bor i ditt område . Hobo spindlar är oftast finns i västvärlden . Stater som Oregon , Washington , Utah , Idaho , Colorado , Wyoming och Montana är alla ställen Hobo spider är bosatt . De finns i det röda området på kartan .
2 .
Du kan också identifiera Hobo spindlar av var du hittade dem . De lever på marken , sällan klättrar över marknivå , och nästan aldrig klättra en vertikal yta . De är mest sannolikt att finna i källaren i ditt hem .
3 .
Kanske det enklaste sättet att identifiera Hobo spider är av sitt utseende . De är bruna till färgen och kan variera i storlek (mätt från ben span ) från ca 2 /3 av en tum till 2 inches lång .
4 .
udda lilla spindlar funktionen luffare har att andra spindlar inte är en uppsättning av stor mun delar . Dessa två extra ligament sträcker ut från huvudet regionen och verkar vara som antenner . Detta är unikt för luffare spindlar .
5 .
Om man med inget annat , kan du identifiera luffare spindlar av deras bett . Inledningsvis kommer det att bli smärtfri , men efter några minuter kommer den snabbt hårdna . Efter en dag eller så bettet kommer att utvecklas till en blåsa och verkar bli värre . Det är när du bör söka läkarvård . Om du låter det gå längre än en dag Blåsan ska vanligt expandera tills den går sönder . Ibland svåra symtom kan följa bland annat huvudvärk , illamående , tillfällig synförlust , svaghet eller minnesförlust . Om du tror att du har blivit biten av en , omedelbart söka läkare .


Relaterade artiklar


hur man gör en bänk oktagon anläggning
hur man väljer våningssängar
hur reparera en tabell trä matsal
hur man gör hemmagjord orm myggmedel
hur man gör en naturlig bugg myggmedel
hur man läka myggbett
åtgärder för att göra en trä pall
hur repell insekter med pepparmynta olja
vad man ska göra för hundbett
hur reparera sovrumsmöbler