hur man identifierar en mus spindel

hur man identifierar en mus spindel

Musen spindel är en föga känd men fortfarande mycket dödlig spindel . Deras bett kan orsaka allvarliga sjukdomar , särskilt till små barn . Det blir det namn från dess förmåga att äta gnagare och andra små djur. Musen spindel kan vara en farlig , så det är bra att veta hur man identifiera det om det lever i ditt område . Även bett från musen spindel är sällsynta , det är alltid en bra idé att vara förberedd. Den här artikeln kommer att ge dig vad du behöver för att identifiera en mus spindel
1 .
World Area . Det enklaste sättet att identifiera musen spider är av deras livsmiljö . Mus Spindlar lever oftast i områden i Australien , med ett fåtal arter som finns i Chile . Musen spindel strövar fritt de mindre utvecklade områdena i Australien och mus spindlar är inte ovanliga på landsbygden . De är också med på listan över de farligaste spindlar i USA , men inte hemma i USA .
2 .
Habitat . Om du bor i ett område där mus spindlar kan hittas , vet vad hemma hos en mus spindel ser ut som så att du kan identifiera en mus spindel , om du skulle stöta på en . Musen spindel finns vanligtvis i hålor , vissa så djupa som två eller tre fot . Dessa hålor är inte alltid märkts mycket dock, trots sin storlek . Ibland gömmer sig under blad eller i skuggan , så Burrows på musen spindeln kanske inte omedelbart synliga . Musen spindlar kommer att flytta runt under dagen letar efter mat, som de i synnerhet att våga sig ut efter det regnar . Du kan identifiera en mus spindel eftersom det kommer att bo i en håla och vara ute under dagen och efter regnet .
3 .
fysikaliska egenskaper. Du kan också identifiera musen spindel av dess fysikaliska egenskaper . Dessa spindlar är ganska stor , kan växa upp till en tum och en halv i kroppen längd. Den manliga spindel är försedd med ett pulserande rött huvud bit och större huggtänder som gör det lätt att identifiera . Den kvinnliga musen spindlar är mycket större och har en stor rund buk . Honan musen spindel kan också identifieras genom saknas det stora röda munnen bitar .
4 .
Bite . Om värsta du kan även identifiera en mus spindel av dess bett . Musen spindel har lång hård huggtänder och kan genomborra människans hud . Ibland bett är torrt och ingen gift injiceras . Om du är biten det kommer att göra ett stort sår ( för en spindel ) . Bettet svullnar upp och ser ut som ett stort område med upp rödaktig hud . Medicinsk hjälp bör sökas omedelbart .


Relaterade artiklar


hur fläcken bordsbenen
hur man gör en night stand
hur man gör sockerrör möbler
hur man använder citrongräs olja som ett insektsmedel
vad är elasbelt sadelgjord ?
Murphy säng problem
DIY : att bygga en grönsak bin
hur man mäter överdrag för fåtöljer
vilket syfte tjänar fästingar i ekosystemet ?
hur man gör en överdrag för en vinge -stödd stol