hur man identifierar vargspindlar

hur man identifierar vargspindlar

Vargen Spider misstas ofta för dess mer dödliga kusin Brown-Recluse Spider. De söker ofta sin tillflykt inomhus när vädret blir kallt och lurar runt hörnen och inuti husen . Även om de inte kommer att orsaka några av de mer allvarliga symptom som muskelspänningar , du fortfarande inte vill låta dina barn komma i närheten av dem
1 .
vargspindlar kan hittas nästan var som helst i USA ( och flera andra världsdelar också ) , så det är omöjligt att utesluta de flesta geografiska platser . De tenderar dock att leva i marken. Vargspindlar gräva hålor och gömma sig för inkräktare . Vanliga platser de kan hittas innehålla bostäder , trädgårdar , staket och tät buskage .
2 .
Din första ledtråd till vilken typ av spindel det är kommer att vara vilken tid på dagen du hittar den . Vargspindlar kommer i allmänhet ut på natten . De snurrar inte duk , utan snarare kommer ut på natten för att jaga byten . Även på natten är de vanligtvis inte aggressiva och kommer att försöka få bort innan bita .
3 .
Du kan också identifiera denna spindel ( Wolf Spider ) genom sin fysiska utseende . Stora vargspindlar kommer att vara under en tum lång den totala storleken på dessa spindlar kan variera mycket i denna begränsade räckvidd . Dess kropp är täckt i brunt eller grått hår . Det har ofta markeringar och olika fläckar på buken , men ingen konsekvent mönster eller mönster .
4 .
Ett av de enklaste sätten att identifiera vargen spindel är från den position där dess ögon ( Om du kommer nära nog att se dem ) . Vargspindlar har i allmänhet två rader med fyra ögon , och sedan två ovanpå dessa rader . Detta en av en handfull av markörer unika för Wolf spindel .
5 .
Om värsta du kan identifiera en varg spindel av dess bett . ( Såvida du inte har en sällsynt allergisk reaktion. ) När biten , kommer du att uppleva lindrig smärta och liten svullnad på platsen för såret . Om såret blir värre än en liten mängd svullnad och smärta , är chansen ganska bra är det inte ett bett från en Wolf Spider . Allvarliga symtom som muskelkramper, trötthet, eller synförlust kräver omedelbar läkarvård .


Relaterade artiklar


sova nummer 7000 riktningar
hur reparera repor på läder möbler
hur man byter skiffer biljardbord
hur man rengör kyrkan kyrkbänkarna
kreativa lösningar för en lång - mattressed säng
hur man handskas med chiggers : förebygga bett och behandla dem
typer av madrasser för skandinaviska slat sängar
hur man får över ett insektsbett
symptom på spindel biter
anatomi lampfattningar